iPhone στα 80s

Deasy @ 31.12.2011
iPhone στα 80s

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν ότι η Apple είχε σχεδιάσει το πρώτο iPhone από τo 1983, χωρίς όμως να προχωρήσει το συγκεκριμένο project. Η τότε συσκευή βέβαια, δεν ήταν κινητό αλλά σταθερό τηλέφωνο, με μονόχρωμη οθόνη αφής, δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής λογαριασμού και είχε δημιουργηθεί σε συνεργασία με την AT&T, την εταιρεία που είχε την αποκλειστική διάθεση του πρώτου smartphone της Apple.

Το σχεδιασμό του είχε υλοποιήσει ο Hartmut Esslinger, ιδρυτής της εταιρείας Frog Design, η οποία (όπως αναφέρεται στη βιογραφία του Steve Jobs) είχε κερδίσει ένα διαγωνισμό της Apple, που αφορούσε τη δημιουργία μιας "συνεπούς σχεδιαστικής γλώσσας-φόρμας" για όλα τα προϊόντα της.

Τελικά, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί, το project δεν προχώρησε, και το πρωτότυπο έχει βρει τη θέση του σε μουσείο.

IPHONE,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home