Σε διεθνή συμμαχία για πολυεθνικές πελάτες Cosmote και Globul

Η Freemove προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες σε εταιρείες

Deasy @ 10.08.2011
Σε διεθνή συμμαχία για πολυεθνικές πελάτες Cosmote και Globul

Στη FreeΜove προσχωρούν ως συνεργάτες η Cosmote Ελλάδος και η θυγατρική της στη Βουλγαρία, Globul. H FreeMove αποτελεί συμμαχία τεσσάρων μεγάλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων, των Deutsche Telekom Group, France Telecom Orange Group, TeliaSonera και Telecom Italia. Η συμμαχία απευθύνεται σε εταιρείες με παρουσία σε πολλές χώρες, επιδιώκοντας να τους προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Σημειωτέον πως έχει παρουσία σε 58 χώρες.

Η FreeMove διαχειρίζεται πάνω από 2,1 εκατομμύρια εταιρικές συνδέσεις με το μερίδιο αγοράς της στις πολυεθνικές επιχειρήσεις να ανέρχεται ήδη σε 57%. Η ένταξη της Cosmote και της Globul ενισχύει ακόμη περισσότερο την παγκόσμια δραστηριοποίηση της συμμαχίας προσφέροντας στους πελάτες της μια ισχυρή παρουσία στις αναπτυσσόμενες αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η Cosmote με 7,7 εκατομμύρια πελάτες στην Ελλάδα, κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά σε συνδρομητές και κερδοφορία, ενώ η Globul είναι η δεύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία, με μια αυξανόμενη πελατειακή βάση που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια και σημαντική ενίσχυση των συνδρομητών συμβολαίου και των εταιρικών πελατών.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Cosmote και η Globul θα διαθέτουν στην ευρεία βάση των πελατών τους τις προηγμένες λύσεις της FreeMove, προσφέροντάς τους νέα προνόμια, βελτιωμένο επίπεδο παροχής υπηρεσιών, βελτιωμένη ποιότητα δικτύου, αυξημένο έλεγχο και ευκολία.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home