vivo Y22s: H απάντηση σε όσους θέλουν ένα Top Ποιότητας Smartphone… εδώ και τώρα!

Με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του το vivo Y22S φέρνει την Black Friday, νωρίτερα!

Advertorial @ 26.10.2022
 vivo Y22s: H απάντηση σε όσους θέλουν ένα Top Ποιότητας Smartphone… εδώ και τώρα!

Για τους περισσότερους η ανυπομονησία είναι ελάττωμα, που πολλές φορές σε οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Αλήθεια εν μέρει, αλλά πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά, θα προσθέσω εγώ, και ευθύς αμέσως θα αιτιολογήσω!

Προτού ένας ακόμη Οκτώβρης μας αποχαιρετήσει, ξεκίνησε να με αποχαιρετά αργά αλλά αρκετά βασανιστικά και το smartphone μου. Το καμπανάκι της αγοράς καινούργιου ηχούσε συνεχώς στα αυτιά μου, μαζί με τις συμβουλές από φίλους και γνωστούς, ότι πρέπει οπωσδήποτε να περιμένω τη Βlack Friday, για να βρω τη συσκευή που θέλω σε τιμή ευκαιρίας.

Το δίλλημα ήταν μεγάλο, γιατί από τη μια ήθελα κάτι οικονομικό που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μου κι από την άλλη δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι την πολυπόθητη Βlack Friday.  Έπειτα από ατελείωτες ώρες σκέψης, αποφάσισα να ξεκινήσω την έρευνα μου, αρκετά δειλά θα έλεγα στην αρχή, ώσπου έπεσα πάνω στο vivo Y22s, μια συσκευή που αμέσως μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Μιας και η τιμή ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, ξεκίνησα να εξετάζω ένα - ένα τα χαρακτηριστικά του.

Εν αρχή ήταν φυσικά… η οθόνη! 6.55 ίντσες,  HD+ και τεχνολογία Eye Protection ήταν κάποιες από τις φράσεις που μου έκαναν αμέσως κλικ. Ιδανικό μέγεθος για άνετη θέαση και ταυτόχρονα να χωράει και στην  τσέπη, σκέφτηκα. Εκτός από αυτό, θα αποτυπώνει με ευκρίνεια οτιδήποτε παρακολουθώ, με παράλληλη προστασία των ματιών, ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης.  Ένα πλατύ χαμόγελο με διαπέρασε, αφού έρχεται χειμώνας, με ατελείωτες ώρες Netflix τις βροχερές ημέρες. Και ναι, δεν μπορώ να σταματήσω στο ένα επεισόδιο, ακόμη και αν τα μάτια μου έχουν… αντίθετη άποψη!

Ο δε ρυθμός ανανέωσης της οθόνης 90Hz, σίγουρα θα ανακουφίσει όλους εμάς τους ανυπόμονους που θέλουμε όλα να κυλάνε γρήγορα και ομαλά. Γρήγορα αναλογίστηκα πως οποιαδήποτε καθημερινή ενέργεια που κάνω στο κινητό, πχ να διαβάζω ειδήσεις ή τα emails μου θα γίνεται αστραπιαία.

Δεύτερο κριτήριο και ένα από τα πιο σημαντικά, σίγουρα όχι μόνο για μένα, είναι φυσικά η κάμερα. Οι τρεις κάμερες του vivo Y22s είναι ένα αρκετά δελεαστικό χαρακτηριστικό , γιατί αυτομάτως καταλαβαίνεις ότι η καθεμία εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό και θα υπάρχει ποικιλία. Η βασική ΑΙ κάμερα στα 50MP, αμέσως «ζωντάνεψε» στο μυαλό μου το ιδανικό σενάριο του χειμώνα! Ταξίδια σε χειμερινούς προορισμούς, χιόνι, τζάκι και φαντασμαγορικές λήψεις με έντονα χρώματα που θα εμπλουτίσουν το αρχείο μου και φυσικά τους λογαριασμούς στα social media.

Διαβάζοντας αναλυτικά για κάθε λειτουργία της κάμερας ξεχωριστά, συνέχισα να δημιουργώ σενάρια φωτογραφίας! Μεταξύ αυτών που ξεχώρισα ήταν τα εκπληκτικά πορτρέτα που μπορείς να δημιουργήσεις ,χρησιμοποιώντας εφέ Βokeh που αυτομάτως θολώνει το παρασκήνιο, για ακόμη πιο φυσικά κι όμορφα πορτρέτα. Έπειτα, ως μανιακή φυσιολάτρης, ο φακός macro σίγουρα θα απογειώσει τη συλλογή μου με τα ιδιαίτερα λουλούδια και φυτά. Κι αυτό γιατί μπορώ να αποτυπώσω κάθε λεπτομέρεια του αντικειμένου που φωτογραφίζω, ακόμη κι αυτές που δεν βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Επόμενο βήμα ήταν φυσικά η selfie κάμερα, σίγουρα ένα must για όλους. Οι λειτουργίες φυσικά κι εδώ είναι πολλές: από τη μια το Face Beauty που εξαφανίζει τις ατέλειες για αψεγάδιαστες σέλφι κάθε στιγμή κι από την άλλη η αρκετά πρωτοποριακή θα έλεγα δυνατότητα Face Wake.  Ουσιαστικά, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα η PIN, η συσκευή ξεκλειδώνει μέσω αναγνώρισης προσώπου!

Κι ενώ είχα ήδη πειστεί πως η ανυπομονησία μου τελικά θα με «σώσει» και δεν θα χρειαστεί να περιμένω τη Black Friday, εντόπισα ένα ακόμη πλεονέκτημα του vivo Y22s. Η 5000mAh είναι πραγματικά μια… σανίδα σωτηρίας σε όλους εμάς που η σχέση μας με τη φόρτιση περνάει χρόνια κρίση και έχουμε ταυτιστεί με τις φράσεις «πες μου γρήγορα γιατί δεν έχω μπαταρία» ή «θα αργήσω να έρθω γιατί περιμένω να φορτίσει το κινητό μου». Με κανονική έως συχνή χρήση μπορώ να εξασφαλίσω αυτονομία για περισσότερες από 24 ώρες, ενώ με την ενεργοποίηση των ρυθμίσεων εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Κι όταν έρθει η στιγμή εκείνη της φόρτισης, σίγουρα δε θα χρειάζεται να οπλιστώ με υπομονή, αφού σε λίγο περισσότερο από μια ώρα η συσκευή θα έχει φορτίσει πλήρως! Επιτέλους, όλοι εμείς οι ολίγον τι ξεχασιάρηδες, θα δικαιωθούμε, αναλογίστηκα, αφού πλέον είχα πειστεί πως το Vivo Y22s θα είναι το επόμενο μου smartphone.

Το μόνο που μου έμενε είναι να αποδείξω σε όλους τους φίλους μου πως τελικά η ανυπομονησία μπορεί να γίνει και προτέρημα πολλές φορές αφού εταιρείες όπως η vivo, φέρνουν την Black Friday, νωρίτερα!

VIVO,VIVO Y22S,SMARTPHONES,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home