Huawei InFocus Awards: διάσημοι φωτογράφοι επιβραβεύουν το ταλέντο σας στη φωτογραφία

Huawei InFocus Awards: διάσημοι φωτογράφοι επιβραβεύουν το ταλέντο σας στη φωτογραφία

Με την εξέλιξη των φωτογραφικών smartphones, οι φωτογραφίες υψηλής ποιότητας δεν ανήκουν πια μόνο στους επαγγελματίες με τον ειδικό εξοπλισμό. Η ευελιξία που υπάρχει σήμερα, επιτρέπει σε όλους τους κατόχους smartphones να γίνουν φωτογράφοι ανά πάσα στιγμή. Τα σύγχρονα smartphones μας επιτρέπουν να εκφράσουμε ελεύθερα τη δημιουργικότητά μας και να ανακαλύψουμε τη μαγεία του κόσμου γύρω μας, όπου και όποτε θέλουμε. Η αποτύπωση μοναδικών στιγμών και της ομορφιάς που παραμένει ανεξερεύνητη, τώρα είναι πιο εύκολη από ποτέ. Το μόνο που απαιτείται για να συμβεί το θαύμα, είναι η δική σου ιδιαίτερη ματιά και το κινητό που έχεις στην τσέπη σου. Σήμερα όλοι μας μπορούμε να γίνουμε καλλιτέχνες και να εκφραστούμε μέσω της τέχνης της φωτογραφίας.

Η Huawei, με την σειρά P και την ναυαρχίδα Huawei P30 Pro, δίνει την λύση σε αυτούς που αγαπούν την λήψη φωτογραφιών με το κινητό τους και κυνηγούν και αιχμαλωτίζουν ξεχωριστές στιγμές της καθημερινότητας. Χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία της με τον εξαιρετικό κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών, τη Leica, η Huawei προσφέρει στους χρήστες της σειράς μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως φακούς φακούς με την υψηλότερη ποιότητα ή το σύστημα Leica Quad Camera που ανεβάζουν την ποιότητα των φωτογραφιών από smartphone σε πολύ υψηλά επίπεδα. Επιπρόσθετα, η κάμερα του Huawei P30 Pro με οπτικό ζουμ 5x, ψηφιακό ζουμ 50x, τον αισθητήρα HUAWEI SuperSpectrum με τη νυχτερινή του λειτουργία, τη δυνατότητα λήψης Dual Video και τις δυνατότητες macro φωτογράφησης, σου επιτρέπει να αποτυπώσεις εικόνες που δεν θα περίμενες ποτέ από ένα smartphone.

 

 

Δείξε τις ικανότητές σου στον κόσμο!

H αδιάκοπη εξέλιξη των smartphones και η επιδίωξή της απόλυτης εμπειρίας στη λήψη φωτογραφιών, είναι οι λόγοι που η Huawei επιλέγει να επιβραβεύσει τα ανερχόμενα ταλέντα που αγαπούν πραγματικά την φωτογραφία και διοργανώνει τον διαγωνισμό InFocus Awards 2019 - http://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/gr/. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 6 κατηγορίες, 5 από τις οποίες σχετίζονται με τη φωτογραφία: #Emotion Tag, Πρόσωπα, Hello Life!, Storyboard, Going the Distance και 1 κατηγορία αφιερωμένη στο βίντεο: Life Now.

Το InFocus είναι αφιερωμένο σε όλους τους χρήστες συσκευών Huawei οι οποίοι μπορούν να πάρουν μέρος αποστέλλοντας τη φωτογραφία τους σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες. Η αποστολή γίνεται μέσω του website του διαγωνισμού από τις 24 Ιουνίου 2019.

 

Η Ανεξερεύνητη Ομορφιά που σε περιβάλλει

Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο είναι γεμάτο με όμορφες στιγμές, που δημιουργούνται από εμάς, από την άγρια ζωή, από τη φύση και τα συναισθήματα. Οι στιγμές αυτές είναι εύθραυστες γι’ αυτό και το ζητούμενο είναι η ανακάλυψη και η αποτύπωση σε μια φωτογραφία, της Ανεξερεύνητης ομορφιάς που μας περιβάλλει και την ανάδειξή της μέσα από τον φωτογραφικό διαγωνισμό  Huawei InFocus Photography 2019. Η Huawei δίνει σε όλους μας το κίνητρο να ανακαλύψουμε όλη αυτή την κρυμμένη ομορφιά και να την φωτογραφίσουμε με το smartphone μας.

Ο κόσμος είναι επίσης γεμάτος τοπία που δεν έχουν φωτογραφηθεί ποτέ εξαιτίας της απομακρυσμένης τοποθεσίας τους ή επειδή επισκιάζονται από άλλα πασίγνωστα τουριστικά αξιοθέατα. Γι’ αυτό η Huawei έψαξε για  μέρη που οι περισσότεροι δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε ή να φωτογραφίσουμε και η ανεξερεύνητη ομορφιά τους αποκαλύπτεται με τη δύναμη της κάμερας του Huawei P30.

 

Αυτοί αποφασίζουν!

Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό θα παρουσιάζονται σε ένα ειδικό website, όπου κάθε χρήστης του διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων και των συμμετεχόντων, θα μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του φωτογραφία μέχρι τις 11 Αυγούστου 2019. Στην επόμενη φάση, οι καλύτερες δουλειές θα αξιολογηθούν από μια εκλεγμένη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς και αναγνωρισμένους φωτογράφους.

Ανάμεσά τους βρίσκονται οι:

- YANMIN WANG – Πρόεδρος του Huawei Consumer Business Group Huawei σε CEE & Nordic

- MARCIN TYSZKA – Πολωνός φωτογράφος μόδας που συνεργάζεται με τα πλέον αναγνωρισμένα περιοδικά παγκοσμίως, όπως τα Marie Claire, Harper's Bazaar, Glamour, Elle και Vogue.

- NIKOLAJ THANING RENTZMANN – Δανός καλλιτέχνης που επικεντρώνεται κυρίως στη φωτογραφία διασημοτήτων, ενώ παράλληλα παρουσιάζει στους SoMe λογαριασμούς του γραφικά τοπία από την πόλη και την φύση.

- EMMA SVENSSON – Πολυσχιδής φωτογράφος freelancer και λάτρης της περιπέτειας που ταξιδεύει στον κόσμο.

- YENER TORUN – Αρχιτέκτονας και φωτογράφος που μεταμορφώνει αστικά τοπία, ανασχηματίζει την αρχιτεκτονική ως γεωμετρική αφαιρετικότητα και δημιουργεί μια εναλλακτική πραγματικότητα μέσω των έργων του.

- VUTHEARA KHAM – Γάλλος φωτογράφος με καταγωγή από την Καμπότζη και έδρα το Παρίσι. Γοητευμένος από το φως, την φωτογραφία δρόμου και το αστικό τοπίο. Του αρέσει να παίζει με νέες προοπτικές και οπτικές γωνίες. Γνωστός για το φως και τα γραφικά στις συνθέσεις του, το στυλ του χαρακτηρίζεται από σκηνές δρόμου στο Παρίσι και σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,HUAWEI P30 PRO,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home