Ε-shop σε 10 λεπτά

Deasy @ 16.10.2012
Ε-shop σε 10 λεπτά

Τη δυνατότητα δημιουργίας ενός πλήρως λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος σε 10 λεπτά σου προσφέρει η πρωτοποριακή υπηρεσία SkroutzStore, που ανέπτυξε η ομάδα του skroutz.gr.

Το SkroutzStore είναι μία εύχρηστη πλατφόρμα δημιουργίας e-shop, που προσφέρει ένα απολύτως φιλικό περιβάλλον διαχείρισης, μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, κρυπτογράφηση SSL για ασφαλείς συναλλαγές και προσιτό κόστος.

Στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του SkroutzStore συμπεριλαμβάνονται:

●    η δωρεάν φιλοξενία,

●    η ποικιλία των έτοιμων παραμετροποιήσιμων θεμάτων,

●    η έξυπνη προσθήκη προϊόντων και,

●    το πλήθος των εργαλείων παρακολούθησης και βελτιστοποίησης της απόδοσης του ηλεκτρονικού καταστήματος  

Τα προσαρμοσμένα θέματα που προσφέρει η υπηρεσία, μπορούν να τροποποιηθούν και να αλλάξουν κατά το δοκούν, χωρίς κάποιο επιπρόσθετο κόστος. Με τη χρήση του SkroutzStore Simulator -ενός demo προγράμματος που προσομοιώνει τη λειτουργία του SkroutzStore τοπικά στον υπολογιστή-, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν εκ νέου το δικό τους αποκλειστικό θέμα γρήγορα και εύκολα σε Windows, Mac OS και Linux. Επίσης, στην πλατφόρμα συμπεριλαμβάνεται η τεχνική υποστήριξη και after sales support για όλα τα e-shops που δημιουργούνται μέσω της υπηρεσίας.

Παράλληλα, το SkroutzStore είναι απόλυτα φιλικό σε όλες τις γνωστές μηχανές αναζήτησης, βελτιώνοντας την απόδοση της ιστοσελίδας των ηλεκτρονικών καταστημάτων και την αναγνώριση του περιεχομένου τους από τις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον –και ανεξαρτήτως πλάνου συνδρομής- όλα τα e-shops που δημιουργούνται μέσω της υπηρεσίας υποστηρίζουν Google Analytics, καθιερωμένο πλέον ως το πιο αξιόπιστο πακέτο συλλογής στατιστικών.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση που διατίθεται στα SkroutzStore e-shops είναι της μορφής http://shopname.skroutzstore.gr ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί custom domain name. Επιπλέον, οι συνδρομητές Gold και Pro έχουν στη διάθεσή τους μια σουίτα εργαλείων, όπως η αυτόματη προσθήκη χαρακτηριστικών και φωτογραφιών στα προϊόντα τους, η δυνατότητα αποστολής newsletters και κουπονιών, καθώς επίσης, και η εξαγωγή των δεδομένων και των στοιχείων του ηλεκτρονικού καταστήματος για περαιτέρω επεξεργασία.

Ορισμένα χαρακτηριστικά δείγματα e-shops από τη δημιουργική πλατφόρμα του SkroutzStore είναι τα Λουκουμάδες Αιγαίον, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Bbooks, το Άγνυθα και το Wall Tattoo. Μέχρι σήμερα, έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 170 ηλεκτρονικά καταστήματα μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας.
 

E-SHOP,SKROUTZ.GR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home