Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Nova

Πολύπλευρη κάλυψη της κορυφαίας αθλητικής συνάντησης από την τηλεοπτική πλατφόρμα και το site novasports.gr.

Deasy @ 25.07.2012
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Nova

Πολύπλευρη θα είναι η κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, που θα προσφέρει η πλατφόρμα της Nova, μέσα από τα τηλεοπτικά της κανάλια. Ειδικότερα, το κανάλι Novasports Highlights θα προβάλει τις καλύτερες στιγμές ανά αγωνιστική ημέρα, ενώ πέντε κανάλια θα μεταδίδουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, όλες τις πλευρές του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος: Εurosport & Eurosport HD, Discovery, National Geographic  και Travel Channel.

-    Eurosport: Τα κανάλια του Eurosport συμμετέχουν ενεργά στην αθλητική πανδαισία με εκπομπές, ζωντανές μεταδόσεις, συνεντεύξεις και αναλυτικά ρεπορτάζ.

-    Discovery Channel: Μάθετε πώς κατασκευάζεται ο «Εξοπλισμός των Ολυμπιακών Αθλημάτων» την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 16:30 και ανακαλύψτε  τους κινδύνους που παραμονεύουν πίσω από τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μέσα από την εκπομπή «Τρομοκρατία & Αθλητικές Διοργανώσεις»  την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 22:55.

-    National Geographic: Γνωρίστε από κοντά το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, μέσα από τη σειρά «Υπερκατασκευές» την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 19:00.

-    Travel Channel: Από την Δευτέρα 23 Ιουλίου έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου, 18:00 – 19:00, μέσα από επιλεγμένα επεισόδια αγαπημένων σειρών, παρακολουθήστε ένα μοναδικό αφιέρωμα στη βρετανική πρωτεύουσα, το Λονδίνο, που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, μέσα από το site novasports.gr, oι ιστιοπλόοι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αγγελική Σκαρλάτου, η Νικόλ Κυριακοπούλου (άλμα επί κοντώ), η Αλεξάνδρα Τσιάβου (κωπηλασία), ο Χρήστος  Βολικάκης (ποδηλασία), η Μαριάννα Λυμπερτά και ο Γιάννης Δρυμωνάκος (Κολύμβηση), ο Παναγιώτης Γκιώνης(πινγκ – πονγκ) και ο Νίκος Δεληγιάννης (Εθνική ομάδα πόλο) θα μεταφέρουν τις σκέψεις τους, τις προσδοκίες τους, την  προετοιμασία τους λίγες ώρες πριν αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στη συνέχεια τις εμπειρίες τους από την παρουσία τους στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

NOVA,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,FORTHNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home