Αποκαλυπτήρια του Apple Intelligence - Βασικά, λέγε με ChatGPT

Αποκαλυπτήρια του Apple Intelligence - Βασικά, λέγε με ChatGPT

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των προηγούμενων εβδομάδων, η Apple ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι το ChatGPT της OpenAI (στην οποία η Microsoft έχει επενδύσει μερικά δισ. δολάρια), θα ενσωματωθεί στα προϊόντα της και θα δώσει ευφυία στην Siri.

Η Apple, ουσιαστικά, θα ενσωματώσει τα εργαλεία της OpenAI στα προϊόντα της σε μια προσπάθεια να καλύψει την απόσταση που τη χωρίζει από τον ανταγωνισμό. Το γεγονός ότι η OpenAI έχει την οικονομική στήριξη της Microsoft δεν πτόησε την Apple. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για περηφάνια. Η Google προχωρά με το Gemini, η Microsoft ενσωματώνει τα εργαλεία της OpenAI στα δικά της προϊόντα, η Amazon ποντάρει στην Anthropic και το Claude, οπότε δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια επιλογών.

Apple Intelligence text-to-image

Στη σχετική παρουσίαση που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ (ώρα Ελλάδας) η Apple παρουσίασε μια λύση υπαγόρευσης κειμένου, ένα εργαλείο δημιουργίας εικόνων και μια βελτιωμένη έκδοση της Siri. Με το επιχείρημα ότι όλες αυτές οι τεχνολογίες έχουν ενσωματωθεί στα προϊόντα της η Apple προσπαθεί να πείσει για την υπεροχή της. Μένει να δούμε βεβαίως τι θα πουν και οι χρήστες. Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι με την είσοδο της Apple δεν υπάρχει κάποιος από τους πολύ μεγάλους της τεχνολογίας που να λείπει από το πάρτι της τεχνητής νοημοσύνης.

APPLE,OPENAI,CHATGPT,ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home