Καταγράψτε σε υψηλή ανάλυση

Νέα σειρά από βιντεόκαμερες με ανάλυση FULLHD με δυνατότητα να ανεβάσετε το υλικό σας στο youtube με ένα κουμπί.

Deasy @ 23.07.2009

H Samsung παρουσιάζει μια σειρά από νέες βιντεοκάμερες που προσφέρουν την απόλυτη full-HD εμπειρία, χάρη στις προηγμένες λειτουργίες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν. Η εξαιρετικά μικρή σε μέγεθος βιντεοκάμερα HMX-U10 πραγματοποιεί full-HD εγγραφή βίντεο και έχει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 10 ΜP, ενώ το υλικό μπορεί να ανέβει στο YouTube απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. Την ίδια στιγμή, οι βιντεοκάμερες SMX-K40, K44, K45 της σειράς Κ εγγράφουν σε standard ευκρίνεια, προσφέροντας όμως ποιότητα που αγγίζει την full-HD ανάλυση, όταν η αναπαραγωγή πραγματοποιηθεί με σύνδεση HDMI.  

Η full HD βιντεοκάμερα HMX-U10, εξαιρετικά απλή στη χρήση και εύκολη στη μεταφορά, προσφέρει full-HD εγγραφή με ανάλυση 1920x1080, ενώ επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών 10 ΜP, οι οποίες μπορούν να προβληθούν στην LCD οθόνη 2 ιντσών που διαθέτει η κάμερα. Με εργονομικό σχεδιασμό, η βιντεοκάμερα HMX-U10 διαθέτει κλίση σε γωνία επτά μοιρών, διευκολύνοντας ιδιαίτερα το χρήστη στο κράτημα.

Οι βιντεοκάμερες SMX-K40, SMX-K44 και SMX-K45 της σειράς Κ πραγματοποιούν εξαιρετικές εγγραφές standard ευκρίνειας, με ανάλυση 720x480, οι οποίες μπορούν να προβληθούν στη συνέχεια σε μια HDTV και η ποιότητά τους να ισούται σχεδόν με αυτή του HD, χάρη στην τεχνολογία προηγμένου upscaling και στην συνδεσιμότητα HDMI. To εξαιρετικά δυνατό 65x Intelli-Zoom, όπως άλλωστε και το προηγμένο Optical Image Stabilizer, που προσφέρει απόλυτη σταθερότητα λήψης, ενσωματώνονται και στα τρία μοντέλα της σειράς K. Παράλληλα, η SMX-K45 διαθέτει εσωτερική μνήμη 32GB Solid State Drive (SSD), που προσφέρει έως και 20 ώρες και 40 λεπτά χρόνο εγγραφής.  

Ακολουθώντας τα βήματα των - επίσης νέων στην αγορά- SMX C10 και SMX C14, η σειρά Κ ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά που της επιτρέπει να διαφοροποιείται σημαντικά από τον ανταγωνισμό, όπως το intelli-studio, το ενσωματωμένο ειδικό πρόγραμμα της Samsung για  προβολή, επεξεργασία και κοινοποίηση βίντεο. Το πρόγραμμα αυτό μετατρέπει την κάμερα σε…κινητό στούντιο επεξεργασίας ήχου και εικόνας, χωρίς μάλιστα να απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου επιπλέον λογισμικού, ενώ απλοποιείται σε μεγάλο βαθμό και το ανέβασμα του υλικού στα δημοφιλή site του Internet, όπως το YouTube, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, η εφαρμογή animated thumbnail επιτρέπει την απλή και εύκολη ταξινόμηση των βίντεο ως εικονιδιών, ενώ με την επιλογή ενός εικονιδίου, ο χρήστης μπορεί να δεί ένα σύντομο playback αυτών, για την περεταίρω διευκόλυνσή του.

CAMERA,HIGH DEFINITION,YOUTUBE,SSD,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home