Διαρροή αποκαλύπτει τη σειρά Huawei Mate 40

Διαρροή αποκαλύπτει τη σειρά Huawei Mate 40
Φωτογραφία του Huawei Mate 40 Pro.

Όσο κι αν οι διαρροές μπορεί να θεωρούνται τυχαίο γεγονός ο χρόνος που συμβαίνουν κάποιες εξ αυτών υποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο. Λίγες ώρες λοιπόν πριν από τα σημερινά αποκαλυπτήρια της σειράς Galaxy Note 20 ο λογαριασμός @onleaks του Twitter μας δίνει μια πρώτη καλή ιδέα για τον ανταγωνισμό της, τη σειρά Huawei Mate 40, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται αφορούν τα μοντέλα Huawei Mate 40 και Mate 40 Pro, με την κινεζική εταιρεία όχι μόνο να διατηρεί τον κυκλικό σχεδιασμό στη διάταξη της πολλαπλής κύριας κάμερας στην πίσω πλευρά αλλά και να μεγαλώνει την επιφάνεια που καταλαμβάνει.

Huawei Mate 40 Huawei Mate 40 Pro

Από τις φωτογραφίες αντιλαμβανόμαστε και μία βασική διαφορά των δύο μοντέλων. Στο Mate 40, παρότι εμφανίζονται τέσσερις φακοί, οι τρεις μάλλον θα είναι λειτουργικοί, με διαφορετικά εστιακά μήκη, με τον τέταρτο να εκτιμάται ότι πρόκειται για κάποιον αισθητήρα βάθους. Στην περίπτωση του Mate 40 Pro, αυτός ο τέταρτος φακός έχει αντικατασταθεί από έναν περισκοπικό, που θα προσφέρει μεγάλο εύρος zoom, μεταξύ 5x ή 10x.

Αντίστοιχα, στην μπροστινή επιφάνεια η οθόνη καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολό της, με εκείνη του Mate 40 Pro να διαθέτει τις πλαϊνές κυρτές πλευρές, που συναντάμε και στις προηγούμενες γενιές. Και τα δύο μοντέλα δείχνουν να έχουν διπλή κάμερα selfie τοποθετημένη μέσα στην οθόνη, στην αριστερή άνω γωνία της. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το μέγεθος της οθόνης, με τις ανεπίσημες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 6,4 και 6,7 ιντσών για κάθε μοντέλο αντίστοιχα.

Η σειρά Huawei Mate 40 θα ανακοινωθεί μέσα στο Φθινόπωρο, κάπου μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Αντίθετα με πέρυσι, όπου η σειρά Mate 30 δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην Ευρώπη, αφού η κινεζική εταιρεία δεν ήταν έτοιμη με το δικό της κατάστημα εφαρμογών, η νέα σειρά Mate 40 θα διατεθεί στο σύνολο των αγορών, αμέσως μετά τη διάθεσή της στην Κίνα, που αποτελεί εδώ και περίπου ένα εξάμηνο την κύρια αγορά που τροφοδοτεί με έσοδα την Huawei.

SMARTPHONES,HUAWEI MATE 40,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home