Στιβ Βρανάκης: από τη Google σύμβουλος στο Μαξίμου

Deasy @ 16.10.2019
Στιβ Βρανάκης: από τη Google σύμβουλος στο Μαξίμου

O πρώην επικεφαλής του Creative Lab της Google για την Ευρώπη, Στιβ Βρανάκης αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer) στην Προεδρία της Κυβέρνησης, ως ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Βρανάκης θα συμβάλει συμβουλευτικά στο re-branding της Ελλάδας στο εξωτερικό, σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και το Enterprise Greece, καθώς και στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και προώθηση περισσότερων καινοτόμων εφαρμογών στις δημόσιες πολιτικές της χώρας.

Πρόκειται για έναν Έλληνα της Διασποράς με σημαντική σταδιοδρομία ως επικεφαλής του Δημιουργικού Εργαστηρίου (Creative Lab) της Google σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, θέση που εγκαταλείπει, μετά την πρόταση που του έγινε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πέντε χρόνια πριν, στο πλαίσιο ενός προγράμματος για τη νεανική επιχειρηματικότητα είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Στιβ Βρανάκη. Διαβάστε τι μας είχε πει τότε για τη σχέση του με την τεχνολογία, τη νέα γενιά των Ελλήνων, το περιβάλλον εργασίας στην Google και πολλά ακόμη.

ΣΤΕΛΕΧΗ,STEVE VRANAKIS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home