Ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του Samsung Galaxy Fold

Ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του Samsung Galaxy Fold

Μετά από καθυστερήσεις αρκετών μηνών και αφού ταλαιπωρήθηκε τόσο η ίδια όσο και οι καταναλωτές που είχαν σπεύσει να το προπαραγγείλουν την προηγούμενη Άνοιξη, η Samsung φέρεται να ολοκλήρωσε τον επανασχεδιασμό του αναδιπλούμενου smartphone Galaxy Fold.

Μία συσκευή που παρουσιάστηκε επίσημα τον προηγούμενο Μάρτιο, θα κυκλοφορούσε στα τέλη του Απριλίου-αρχές Μαΐου σε ΗΠΑ και Ευρώπη, όμως λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του έγιναν γνωστές οι ευπάθειές της, με αποτέλεσμα η κορεατική εταιρεία να αναβάλλει το λανσάρισμά του. Αρχικά για λίγες ημέρες και εν συνεχεία επ’ αόριστον, αφού δεν δόθηκε (ακόμα δεν έχει δοθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα).

Η είδηση για την ολοκλήρωση του επανασχεδιασμού ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα από το Bloomberg, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οποίου, η Samsung βρίσκεται στα τελευταία στάδια της παραγωγής ενός εμπορικά έτοιμου προϊόντος, προσθέτοντας ότι έχει μεταφέρει τις οθόνες και τις μπαταρίες σε μονάδα συναρμολόγησης στο Βιετνάμ. Ωστόσο, η κορεατική εταιρεία δεν είναι έτοιμη να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με το χρόνο κυκλοφορίας του Galaxy Fold με τις πληροφορίες του Bloomberg να αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση ταυτόχρονα με το Galaxy Note 10, που θα παρουσιαστεί στις 7 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη.

SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY FOLD,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home