Μια πρώτη, επίσημη, γεύση από το Pixel 4

Μια πρώτη, επίσημη, γεύση από το Pixel 4

Οι διαρροές και το έντονο ενδιαφέρον του κοινού, όπως είναι τουλάχιστον η επίσημη δικαιολογία, οδήγησαν τη Google να αποκαλύψει, έστω και μερικώς αλλά σίγουρα πολύ νωρίς, το design του Pixel 4, του smartphone που αναμένεται να λανσάρει η αμερικανική εταιρεία. Πρόκειται σίγουρα για μια ασυνήθιστη κίνηση από τη Google, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί κάποια στοιχεία της συσκευής, αρκετούς μήνες πριν από το λανσάρισμά της.

Τα «αποκαλυπτήρια» του επερχόμενου smartphone έγιναν από το λογαριασμό της Google στο Twitter, με την εταιρεία να συνοδεύει τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο:

Well, since there seems to be some interest, here you go! Wait 'til you see what it can do.

Σε ελεύθερη μετάφραση: «Λοιπόν, αφού υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον, δικό σας! Περιμένετε να δείτε και τι μπορεί να κάνει» αναφέρει το μήνυμα, ρίχνοντας και το απαραίτητο «τυράκι» για τις δυνατότητες της συσκευής, πιθανότατα των φωτογραφικών.

 

Η φωτογραφία απεικονίζει την πίσω πλευρά της συσκευής, στην οποία διακρίνεται και ο ιδιαίτερος χώρος που αφιερώνεται στις κάμερες. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε το Pixel 4 θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, που θα συνοδεύεται από φλας αλλά και έναν (μάλλον) αισθητήρα, που έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της διάταξης.

Όσοι έχετε πέσει πάνω σε κάποια φωτογραφία, από τις πολλές που εικάζεται ότι εμφανίζουν το επόμενο iPhone, θα διαπιστώσατε ότι οι δύο συσκευές (το iPhone και το Pixel 4) παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες ως προς το σημείο της τοποθέτησης αλλά και της διάταξης του συστήματος της κύριας κάμερας. Ίσως και αυτή η λεπτομέρεια να έπαιξε το ρόλο της ώστε η Google να επισπεύσει τα «αποκαλυπτήρια» της συσκευής της.

GOOGLE PIXEL 4,SMARTPHONES,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home