Στην Πόλη του Μεξικού επιστρέφει το Beat

Deasy @ 15.11.2018
Στην Πόλη του Μεξικού επιστρέφει το Beat

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη της πειραματική προσπάθεια η Beat, η εφαρμογή κλήσης ταξί, επιστρέφει στην Πόλη του Μεξικού, έχοντας μεγαλύτερους στόχους και περισσότερους πόρους για να πετύχει. Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, η είσοδος στην αγορά της πρωτεύουσας του Μεξικού θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019, με την εταιρεία να προσδοκά ότι μπορεί να κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι της.

Με πληθυσμό 21,3 εκατομμύρια, η ευρύτερη Πόλη του Μεξικού είναι η μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή του δυτικού ημισφαιρίου και η μεγαλύτερη ισπανόφωνη πόλη στον κόσμο. Το Beat αυτήν την περίοδο επανδρώνει την τοπική του ομάδα στην Πόλη του Μεξικού, η οποία θα απαρτίζεται από 50 περίπου εργαζομένους, και σχεδιάζει στρατηγικές και καμπάνιες για την προσέλκυση οδηγών κι επιβατών.  Στόχος της εταιρείας είναι να εγγράψει στο δίκτυό της χιλιάδες οδηγούς ως την μέρα έναρξης της λειτουργίας της εφαρμογής στην τοπική αγορά.

Η Πόλη του Μεξικού καθίσταται έτσι η τέταρτη πόλη της Λατινικής Αμερικής στην οποία θα δραστηριοποιείται η Beat το 2019, μετά τις Λίμα (Περού), Σαντιάγκο (Χιλή) και Μπογκοτά (Κολομβία), καταδεικνύοντας ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι και αυτή στην οποία η εταιρεία έχει επικεντρώσει την αναπτυξιακή της στρατηγική. Συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα από την οποία ξεκίνησε τη λειτουργία του το Beat έχει περισσότερους από 5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους επιβάτες και 200.000 εγγεγραμμένους οδηγούς παγκοσμίως.

Παράλληλα η Αθήνα αναδεικνύεται σε κέντρο για την ανάπτυξη της τεχνολογίας του Beat. Στόχος της εταιρείας είναι να εξάγει πλέον την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που αναπτύσσει στην Ελλάδα σε ολοένα και περισσότερες μεγαλουπόλεις στη Λατινική Αμερική. Για το σκοπό αυτό, η Beat έχει ήδη διπλασιάσει το προσωπικό της κατά τον τελευταίο χρόνο και στοχεύει να δημιουργήσει δεκάδες νέες θέσεις εργασίας στην Αθήνα το 2019 μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ). 

THE BEAT APP,ΜΕΞΙΚΟ,ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΤΑΞΙ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home