Στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG Signature OLED TV W8

Deasy @ 05.06.2018
Στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG Signature OLED TV W8

Στην ελληνική αγορά διατίθενται τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων Signature OLED TV W8, μία σειρά η οποία από τη στιγμή της παρουσίασής τους έχουν αποσπάσει πλήθος βραβείων (7 συνολικά) χάρη είτε στο σχεδιασμό τους είτε στις καινοτομίες που έρχονται να προσφέρουν.

Διαθέσιμα σε δύο μεγέθη, των 77 και 65 ιντσών, τα νέα μοντέλα διαθέτουν απίστευτα λεπτή σχεδίαση και δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης, δίνοντας την αίσθηση ότι γίνονται ένα με τον τοίχο (wallpaper TV). Ο ενσωματωμένος έξυπνος επεξεργαστής α9, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις OLED τηλεοράσεις, υποστηρίζει τόσο βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας, όσο και σε εικόνες και βίντεο με υψηλό ρυθμό καρέ (high frame rate - HFR). Αποδίδει καθαρές εικόνες που δείχνουν απόλυτα φυσικές, ενώ στην περίπτωση λεπτομερών κοντινών λήψεων παρουσιάσει μια ζωντανή εικόνα με εξαιρετικό βάθος και με φυσική λεπτομέρεια δείχνοντας ξεκάθαρα τα αντικείμενα. Καθώς ο επεξεργαστής α9 υποστηρίζει HFR 120 (100) καρέ ανά δευτερόλεπτο η απεικόνιση βίντεο και η εναλλαγή εικόνας γίνεται εξαιρετικά ομαλά και ζωντανά αποφεύγοντας το τρέμουλο και θόλωση. Με την Signature OLED TV W8 οι θεατές μπορούν να απολαύσουν το απόλυτο μαύρο που αναδεικνύει την εκπληκτική αντίθεση, προσφέροντας πολλές δυνατότητες και κάνοντας την εμπειρία θέασης κινηματογραφική.

Με την υποστήριξη του Cinema HDR στα νέα μοντέλα της σειράς Signature OLED TV W8, ο θεατής βλέπει εικόνες με ρεαλιστικά χρώματα, ενώ χάρη στο Dolby Vision προσφέρεται εικόνα υψηλής ποιότητας, καθώς επεξεργάζεται μεμονωμένα πάνω από 170.000 καρέ σε μια ταινία διάρκειας δύο ωρών. Επιπλέον, υποστηρίζεται το Advanced HDR της Technicolor, καθώς και τα πρότυπα HDR10 Pro και HLG Pro.

Στον τομέα του ήχου το το Dolby Atmos λαμβάνει με ρεαλιστικό τρόπο την κίνηση κάθε αντικειμένου και αποδίδει ήχο surround 360º. Έτσι, σε συνδυασμό με το Dolby Vision, παρέχει μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία.

Tα μοντέλα LG OLED77W8PLA και LG OLED65W8PLA είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

LG SIGNATURE OLED TV W8,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home