Ήρθε το WhatsApp για επιχειρήσεις

Deasy @ 19.01.2018
Ήρθε το WhatsApp για επιχειρήσεις

Πρόκειται για την πρώτη κίνηση του WhatsApp να μπει στο κόσμο των επιχειρήσεων, προσφέροντάς τους την ευχέρεια να έχουν παρουσία και μέσα από τη δική του δημοφιλή πλατφόρμα επικοινωνίας. Το WhatsApp for Business λανσαρίστηκε χθες, αρχικά μόνο στο Android περιβάλλον και σε συγκεκριμένες αγορές, όπως η Αγγλία, οι ΗΠΑ, η Ινδονησία, η Ιταλία και το Μεξικό, όμως αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τι θα προσφέρει; Την ευκαιρία σε μικρές επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα του WhatsApp για να έρθουν σε επαφή με την τεράστια βάση του που φθάνει τους 1,3 δισ. χρήστες. Πρόκειται, μιας και μιλάμε για μια ακόμα θυγατρική του Facebook, εκδοχή της σελίδας στο Facebook στην πλατφόρμα του WhatsApp με τις επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν προφίλ, να έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από εργαλεία επικοινωνίας με τους χρήστες και βεβαίως να λαμβάνουν στατιστικά στοιχεία για να διαπιστώνουν πότε πέτυχαν τα καλύτερα αποτελέσματα. Απαραίτητη προϋπόθεση να κατεβάσουν την ξεχωριστή εφαρμογή WhatsApp for Business που είναι διαθέσιμη στο Play Store.

Ο λογαριασμός τους θα εμφανίζεται ως «επιχείρηση» έτσι ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν ότι επικοινωνούν με εταιρεία, ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο το WhatsApp θα πιστοποιεί, ως προς την αυθεντικότητά του, κάθε εταιρικό λογαριασμό.

WHATSAPP,WHATSAPP FOR BUSINESS,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home