Ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια συνδρομητές το Spotify

Deasy @ 01.08.2017
Ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια συνδρομητές το Spotify

Περισσότερους από 60 εκατομμύρια χρήστες που πληρώνουν τη μηνιαία συνδρομή τους έχει πλέον το Spotify (τέλος Ιουλίου 2017), σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία στο site της. Όπως γίνεται αντιληπτό, με βάση τα στοιχεία του προηγούμενου τριμήνου (τέλος Μαρτίου 2017) το Spotify κατάφερε μέσα σε τέσσερις μήνες να προσθέσει 10 εκατομμύρια συνδρομητές, παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης.

Σχεδόν ταυτόχρονα (στο τέλος Ιουνίου 2017) η πλατφόρμα ξεπέρασε σε σύνολο τα 140 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, άρα σίγουρα περισσότεροι από 80 εκατομμύρια είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν το Spotify στη δωρεάν έκδοσή του με την προβολή διαφημίσεων (η λογική λέει ότι αν και το συνολικό νούμερο δεν έχει ανανεωθεί από το τέλος Ιουνίου θα κινήθηκε ανοδικά). Στο ίδιο πεδίο γίνεται αναφορά στο σύνολο των τραγουδιών που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα (30 εκατομμύρια), στον αριθμό των μουσικών συλλογών των χρηστών (playlists – 2 δισ.) αλλά και στις χώρες που είναι διαθέσιμη η εφαρμογή (60 συνολικά σε όλο τον κόσμο).

Καθόλου τυχαία δεν είναι και η αναφορά στα έσοδα της πλατφόρμας (5 δισ. δολάρια από το Σεπτέμβριο του 2016) καθώς το Spotify προετοιμάζεται για την είσοδό του στο χρηματιστήριο, η οποία εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί πριν από το κλείσιμο της τρέχουσας χρονιάς.

SPOTIFY,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home