Ολοκληρωμένες λύσεις γραφείου για κάθε επιχείρηση από τα Public

Deasy @ 09.05.2017
Ολοκληρωμένες λύσεις γραφείου για κάθε επιχείρηση από τα Public

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα επιχειρούν τα καταστήματα Public, ξεκινώντας την παροχή B2B λύσεων για γραφεία επιχειρήσεων κάθε μεγέθους.

Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προχωράει στη σύσταση της υπηρεσίας Public Office, η οποία συνιστά ένα εξελισσόμενο συνδυασμό B2B προϊόντων και υπηρεσιών, με σύγχρονες και ποιοτικές επιλογές γραφικής ύλης και τεχνολογίας για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία Public Office περιλαμβάνει περισσότερους από 5.000 κωδικούς σε χαρτί, μελάνι και γραφική ύλη, σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, στρατηγικές συνεργασίες με διαφορετικούς προμηθευτές έτσι ώστε να προσφέρουν διευρυμένο κωδικολόγιο στις επαγγελματικές σειρές προϊόντων καθώς επίσης και αποκλειστικές συνεργασίες, όπως με την εταιρεία GOODnBERG. Για να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα των λύσεων της εταιρείας πατήστε εδώ.

Το Public Office υποστηρίζεται από εξειδικευμένη ομάδα με μεγάλη εμπειρία στο B2B,  από 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, 150 εξειδικευμένους τεχνικούς που βρίσκονται στο δίκτυο των καταστημάτων, αλλά και από το σύνολο του δυναμικού της εταιρείας στα καταστήματα, που αντιστοιχεί σε 1700 εργαζόμενους. Επιπλέον, η υπηρεσία υποστηρίζεται από 41 agents στο call center της εταιρίας που είναι διαθέσιμοι καθημερινά, καθώς και τα Σάββατα.

Με στόχο την καλύτερη υποστήριξη της νέας τους υπηρεσίας, τα Public προχώρησαν σε συνεργασία με την Oracle για τη δημιουργία ενός Best in class cloud συστήματος που θα δώσει μία σειρά από δυνατότητες τόσο στην εσωτερική ομάδα B2B, αλλά κυρίως στους εταιρικούς πελάτες. Παράλληλα προχώρησαν σε επενδύσεις 500.000 ευρώ σε state of the art συστήματα για την κεντρική τους αποθήκη, καθώς και στη διεύρυνση του κωδικολογίου των επαγγελματικών σειρών προϊόντων τεχνολογίας, ενώ διαθέτουν 50 εκατ. ευρώ σε προϊοντικό απόθεμα, για να εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή κάθε ανάγκη και απευθείας σύνδεση αποθήκης με βασικούς προμηθευτές

PUBLIC OFFICE,PUBLIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home