Ανανέωση για το Public στο The Mall Athens

Deasy @ 07.07.2016

Ανανεωμένο υποδέχεται από σήμερα και στο εξής το κατάστημα Public στο The Mall Athens τους επισκέπτες του, καθώς η εταιρεία προχώρησε στο νέο σχεδιασμό του καταστήματος με στόχο να προσφέρει και μεγαλύτερη λειτουργικότητα αλλά και περισσότερες επιλογές.

Η ανανέωση στηρίζεται πάνω στις σύγχρονες τάσεις στον τομέα του λιανεμπορίου και η νέα διαρρύθμιση, τα καινούργια έπιπλα και ο ειδικός φωτισμός αφενός αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά και το design των προϊόντων, αφετέρου επιτρέπουν στον επισκέπτη να εντοπίζει εύκολα εκείνα που τον ενδιαφέρουν. Επιπλέον, ειδικές σημάνσεις με επεξηγηματικές πληροφορίες, τού δίνουν κατεύθυνση ενισχύοντας την επιλογή του.

Οι αλλαγές αφορούν όλα τα επιμέρους τμήματα του καταστήματος. Για παράδειγμα, το νέο Public διαθέτει live για δοκιμή ακόμα περισσότερες συσκευές smartphones, tablets, laptops, αλλά και desktops, τοποθετημένες σε ξύλινες, επικλινείς επιφάνειες που διευκολύνουν την πρόσβαση και χρήση των προϊόντων.  

Στο νέο κατάστημα, για πρώτη φορά, βλέπει κανείς σε πλήρη ανάπτυξη το νέο ολοκληρωμένο τμήμα Stationery και Gifting του Public. Μια σειρά επίπλων, σχεδιάστηκε ειδικά για να φιλοξενήσει πρωτότυπα είδη γραφικής ύλης κι έξυπνες ιδέες δώρων, που εξασφάλισαν αποκλειστικά τα Public για τους επισκέπτες τους, μέσα από συνεργασίες με εταιρείες όπως: η πολυβραβευμένη Δανέζικη εταιρεία Design Letters, η Ολλανδική Kikkerland, η Bombata, η Go Stationery, η Legami, η γερμανική Artebene, η Moses με ειδικότητα στα εποχικά προϊόντα και φυσικά οι σταθερές αξίες του χώρου, Moleskine, Paperblanks, Filofax και Letts.

Η κατηγορία των φωτογραφικών μηχανών ενδυναμώνεται σημαντικά τόσο σε επίπεδο ποικιλίας προϊόντων, όσο και σε επίπεδο προβολής εντός των καταστημάτων. Τα καταστήματα διαθέτουν αποκλειστικές συνεργασίες με γνωστές εταιρείες, όπως η Sigma, η Metz, η Manfrotto και η National Geographic. Αντίστοιχα, ξεχωριστή συνεργασία είναι αυτή με τη Leica για τις θρυλικές φωτογραφικές μηχανές Leica D-Lux.

Στην κατηγορίας των τηλεοράσεων όλες οι επώνυμες μάρκες είναι κατηγοριοποιημένες βάσει μεγέθους οθόνης περιμένουν τον επισκέπτη να τις γνωρίσει, ενώ στις ειδικές νησίδες - σαλονάκια μπορεί να ανακαλύψει ποια συσκευή ταιριάζει στο χώρο του. Επιπλέον, η επιλογή γίνεται ευκολότερη χάρη στο ειδικό πρόγραμμα που δημιούργησαν τα Public για να προτείνουν στον αγοραστή την κατάλληλη τηλεόραση με βάση το χώρο του.

Για τους μικρούς φίλους, το παιδικό τμήμα είναι μία έκπληξη. Ένα ολόκληρο κάστρο δεσπόζει στο κέντρο του χώρου, προσκαλώντας παιδιά και γονείς να ζήσουν την εμπειρία του παιχνιδιού. Αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα ποιοτικά παιχνίδια όπως Lego, Playmobil, Hasbro, Green Toys, καθώς και μια πλήρης γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών STEAΜ (Science/Technology/Engineering/Arts/Mathematics). Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα της Lego έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Lego Δανίας, ενώ ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στα πρωτότυπα τρισδιάστατα puzzle της Giochi Prezziosi – αφιερωμένα στους πιο διάσημους ποδοσφαιρικούς ναούς του πλανήτη!

Ανανεωμένο είναι και το τμήμα του βιβλίου, με τις μεγάλες ξύλινες βιβλιοθήκες και το αναγνωστήριο, το τμήμα Blu Ray και 3D Blu Ray τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αλλά και αυτό του Gaming.

Με περισσότερα από 5.500 βινύλια και 50.000 cds, η κατηγορία της μουσικής εμπλουτίζεται συνεχώς με διεθνείς συνεργασίες και εξαιρετικά προσεγμένες επιλογές. Ενδεικτικά, προσφέρει προτάσεις Audiophile lps των Pure Pleasure, Analogue Productions, Acoustic Sounds, ECM, Speakers Corner, Heavenly Sweetness, K-Scope, Nonesuch, Rhino, Linn κ.α. Τα πικάπ της θρυλικής Lenco, της Ricatech, της Thomson, της Scansonic και της Crossley με την οποία συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα η Public, ολοκληρώνουν την πρόταση της μουσικής.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,PUBLIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home