Ο παπάς του Instagram

Ο παπάς του Instagram

Απάντησε χωρίς να σκεφτείς, στη λέξη Instagram τι σου έρχεται πρώτο στο μυαλό; Hashtags; Τοπία; Βουνά; Θάλασσες; Φαγητά; Ποτά; Πισινοί; Κοιλιακοί; Βυζ(γ)ιά; Και άλλα τοπία; Μοντέλα; Σελέμπριτι; Κι άλλα βυζ(γ)ιά και άλλοι πισινοί;

Τι θα έλεγες όμως για αυτό εδώ;

Ή γι’αυτό εδώ;


Ή ακόμα ακόμα γι’αυτό εδώ;

 

Αν οι δικές σου φωτογραφίες δεν συγκεντρώνουν ούτε το 10% των likes που “φτάνουν” οι εικόνες του πατέρα Παύλου, ε, θα πρέπει να του ζητήσεις βοήθεια και αν νόμιζες πως το Instagram δεν θέλει τον παπά του είχες κάνει, όπως και εμείς εδώ, μεγάλο λάθος.

Έχουμε λοιπόν τον πατέρα Παύλο Παπαδόπουλο, ο οποίος ζει στη Βέροια και είναι εξοπλισμένος με ένα iPhone 6 Plus, μια Gopro και μια Nikon D5500 και απαθανατίζει, από στιγμές του εκκλησιαστικού βίου μέχρι τοπία της φύσης, εκκλησίες, μοναστήρια, εσωτερικό ναών.

Ποστάρει φωτό από διαδηλώσεις για το Μακεδονικό, αλλά κάνει και τη δέουσα επεξεργασία για να κάνει πιο εντυπωσιακή τη διαδικασία ανέγερσης ενός ναού. Να, ας πούμε εδώ:

Το “έχει” με τα φίλτρα; Εμείς λέμε πως ναι, αν και κάποιες φορές ίσως και να υπερβάλλει. Πώς λέει ο θρύλος ότι έλεγε ο Άγιος Αυγουστίνος "Θεέ μου δώσε μου αρετή και εγκράτεια αλλά όχι ακόμα"; Ε, περίπου έτσι

“Δουλεύει” μεν με χρώμα αλλά δεν λέει όχι και στο ασπρόμαυρο.

Ούτε αρνείται να εξηγήσει θέματα “τεχνικού” χαρακτήρα, ας μας επιτραπεί η έκφραση

Ωραίος ο παπάς Παύλος! 

Μην ξεχάσουμε, θα τον βρεις στο Instagram.

INSTAGRAM,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home