Αποχαιρετισμός στα 3,5 χιλιοστά

Deasy @ 06.10.2017
Αποχαιρετισμός στα 3,5 χιλιοστά

Όπως έχεις ήδη διαβάσει, η Google ακολουθεί την Apple και στα νέα της Pixel 2 και Pixel 2 Plus καταργεί την υποδοχή των 3,5 χιλιοστών, αυτή τη μικρή υποδοχή που μας κρατά συντροφιά για τόσα και τόσα χρόνια σε δεκάδες διαφορετικές συσκευές γύρω μας.

Γιατί και η Google... μπαλώνει την τρύπα; Θα ακούσεις ίσως διάφορες αιτιολογίες, η αλήθεια όμως είναι απλή όπως ήταν και στην περίπτωση της Apple. Με την κατάργηση της υποδοχής των ακουστικών ή θα πας σε μια ασύρματη λύση ώστε να ακούς αυτά που θέλεις χωρίς τις παρεμβολές του περιβάλλοντος ή θα προμηθευτείς κάποια ειδική επέκταση που θα προσαρμόζεται στην υφιστάμενη υποδοχή τροφοδοσίας.

Σε κάθε περίπτωση, η μπάνκα, δηλαδή η εκάστοτε εταιρεία κερδίζει αφού εκτός του ότι είναι πολύ πιθανό να προμηθευτεί ο καταναλωτή τη δική της λύση ασύρματων ακουστικών (όπως είναι τα Air Pods της Apple). Αν έχεις δώσει έναν χαμό λεφτά, το πιθανότερο είναι πως θα αντικαταστήσεις το μη... τρύπιο τηλέφωνο με την επόμενη έκδοσή του και όχι με την πρόταση κάποιου άλλου κατασκευαστή. Ασε που τα ασύρματα μαραφέτια χάνονται πιο εύκολα σε σχέση με τα ενσύρματα.και σε μια τέτοια περίπτωση η αγορά ενός νέου ζεύγους είναι μονόδρομος. 

GOOGLE PIXEL 2,ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home