Κινηματογραφούσε κρυφά τους πελάτες του και απολύθηκε από την Uber

Deasy @ 23.07.2018
Κινηματογραφούσε κρυφά τους πελάτες του και απολύθηκε από την Uber
Στιγμιότυπο από ένα από τα εκατοντάδες video του Jason Garac στο Twitch TV.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες το κανάλι του Jason Gargac, συνεργάτης-οδηγός της Uber και της Lyft, από το Σολτ Λέικ των ΗΠΑ είχε περίπου 700 videos από τις διαδρομές του με πελάτες του από τις παραπάνω υπηρεσίες. Παρά τον πολύ μεγάλο αριθμό τους κανένα από αυτά τα videos δεν είχαν πέσει στην αντίληψη των στελεχών της Uber και της Lyft, με αποτέλεσμα ο Jason Gargac να παραμένει πιστός στη συνήθειά του να κινηματογραφεί κρυφά τους πελάτες του και να το μεταδίδει μέσω livestreaming στην ακόμα μεγαλύτερη πλατφόρμα του Twitter.  

Η παραβατική συμπεριφορά για τον «επαγγελματία οδηγό» συνεχιζόταν απρόσκοπτα και η άγνοια κινδύνου ήταν τέτοια που αποφάσισε να δώσει και συνέντευξη στην τοπική ιστοσελίδα The St. Louis Post-Dispatch. Η συνέντευξή του δημοσιεύτηκε την προηγούμενη Παρασκευή, όμως αυτά τα «15 λεπτά δημοσιότητας» του Jason Gargac έμελλε να του στοιχήσουν, καθώς ήταν άμεση η αντίδραση της Uber η οποία τον έκοψε από συμβεβλημένο με την υπηρεσία της οδηγό. Στην ίδια κίνηση προέβη και η Lyft, ενώ και το Twitch κατέβασε από την πλατφόρμα του τα εκατοντάδες video που παραβίαζαν την ιδιωτικότητα των πελατών.

Για την ιστορία, πριν σταματήσει τη λειτουργία του το κανάλι του Jason Gargac είχε 4.500 followers και περίπου 100 συνδρομητές που πλήρωναν 5 δολάρια το μήνα για να παρακολουθήσουν το περιεχόμενό του.

SOCIAL MEDIA,UBER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home