Σε δυο εβδομάδες η eCommerce Expo 2017

Deasy @ 10.11.2017
Σε δυο εβδομάδες η eCommerce Expo 2017

Σε δυο εβδομάδες (25-26 Νοεμβρίου 2016) στο κέντρο της Αθήνας στο Ζάππειο Μέγαρο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο event για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα, η έκθεση και συνέδριο eCommerce Expo 2017.

Περισσότερες από 50 εταιρείες εκθέτες και 40 ομιλητές ετοιμάζονται να παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις σε υπηρεσίες που αναζητούν οι επιχειρήσεις για όλο το φάσμα υπηρεσιών που μπορούν να δώσουν τα εφόδια για να διακριθούν και να κερδίσουν επιπλέον διαδικτυακές πωλήσεις.

Στους εκθέτες περιλαμβάνονται εταιρείες λογισμικού που αναπτύσσουν εφαρμογές ηλεκτρονικών καταστημάτων, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες που ειδικεύονται στη διαφήμιση στο διαδίκτυο και επιχειρήσεις που παρέχουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που συμβάλουν στην βελτιστοποίηση των πωλήσεων μέσα από το διαδίκτυο.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί διήμερο συνέδριο στον ίδιο χώρο όπου διακεκριμένοι ομιλητές από όλο το φάσμα των υπηρεσιών για το ηλεκτρονικό εμπόριο θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους σε πεδία όπως η εμπειρία του πελάτη, νομικά θέματα και ασφάλεια, ψηφιακό marketing και πληρωμές.  

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 11:00 π.μ. - 20:00 μ.μ. και τις δύο ημέρες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίσκεψη της έκθεσης αλλά και την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι η εγγραφή σας στο www.ecommerceexpo.gr

E-COMMERCE,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,ΕΚΘΕΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home