“Ταξί με ένα κουμπί” από το Taxibeat

Deasy @ 13.07.2016
“Ταξί με ένα κουμπί” από το Taxibeat

Τη νέα δωρεάν υπηρεσία για επιχειρήσεις «Ταξί με ένα κουμπί» ανακοίνωσε σήμερα το Taxibeat. Η νέα υπηρεσία είναι ειδικά σχεδιασμένη για επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώρους εκδηλώσεων και διασκέδασης και επιτρέπει την κλήση ταξί κυριολεκτικά με το πάτημα ενός πλήκτρου της ειδικής συσκευής με την οποία προμηθεύονται οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.  

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στην Αθήνα και είναι δωρεάν τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους πελάτες τους. Ο επιβάτης καλύπτει μόνο το κόστος της διαδρομής του, χωρίς καμία χρέωση για την κλήση, ενώ η επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα έξοδο και ταυτόχρονα κερδίζει χρόνο και ταυτόχρονα της προσφέρει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός: το προσωπικό της εκάστοτε επιχείρησης έχει στη διάθεσή του μια ειδική συσκευή σε μέγεθος παλάμης, μέσα από την από οποία καλεί ανά πάσα στιγμή τον πλησιέστερο Taxibeat οδηγό, χωρίς την ύπαρξη smartphone ή app. Με το πάτημα του κουμπιού και με την ανταπόκριση του ταξί, η επιχείρηση ενημερώνεται από την οθόνη της συσκευής για το χρόνο άφιξης όπως και για τα στοιχεία του οδηγού. Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και το προσωπικό έχει περισσότερο χρόνο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

H υπηρεσία ξεκίνησε την λειτουργία της πριν λίγες εβδομάδες και ήδη συμμετέχουν επιλεγμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις στην Αττική.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν τη νέα δωρεάν υπηρεσία, μπορούν να αφήσουν τα στοιχεία τους εδώ.

TAXIBEAT,ΤΑΞΙ,TAXI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home