Φωτογραφίζοντας στο Παρίσι με το Huawei P30 Pro

Φωτογραφίζοντας στο Παρίσι με το Huawei P30 Pro

Το Παρίσι είναι μια πόλη που μπορεί να σου χαρίσει μαγικές φωτογραφίες και το Huawei P30 Pro είναι μια εξαιρετική "κάμερα" που μπορείς να έχεις ανά πάσα στιγμή στο χέρι σου. Λίγες ώρες μετά την παρουσίασή του στην γαλλική πρωτεύουσα το πήραμε στα χέρια μας και βγήκαμε στους δρόμους της πόλης και σε χαρακτηριστικά σημεία της για να φωτογραφίσουμε. Τόσο το βράδυ όσο και τις πρωινές ώρες, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, για να διαπιστώουμε τη συμπεριφορά του κάτω από διαφορετικές φωτιστικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του (μπορείτε να πατήσετε πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση).

Βράδυ στον πύργο του Άιφελ

Ίδιο στιγμιότυπο, όμως στην πρώτη λήψη έχουμε χρησιμοποιήσει τη νυχτερινή λειτουργία (ταχύτητα 6 δευτερόλεπτα) και στην δεύτερη την αυτόματη λειτουργία (ταχύτητα 1/50 δευτ.). Η Huawei έχει βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη νυχτερινή λειτουργία (σε σχέση με το P20 ή το Mate20 Pro). Ωστόσο, δεν αποφεύγονται κάποια καψίματα, όταν έχουμε μια έντονη φωτιστική πηγή. Η δεύτερη λήψη έχει πιο έντονες σκιάσεις λόγω του μικρού χρόνου έκθεσης. 

 

 Τρεις διαφορετικές φωτογραφίες του πύργου στην αυτόματη λειτουργία. Η πρώτη έχει τραβηχτεί με τον στάνταρ φακό, οι άλλες δύο με τον ευρυγώνιο.

Τρεις επίσης φωτογραφίες στην αυτόματη λειτουργία με τον στάνταρ φακό. Στην πρώτη βλέπουμε ότι παρά την έντονη φωτιστική πηγή (τον πύργο) και τα υπόλοιπα στοιχεία της φωτογραφίας δεν έχουν υποφωτιστεί αλλά διακρίνουμε λεπτομέρειες. Στην δεύτερη και την τρίτη βλέπουμε πως με λίγη καλλιτεχνική διάθεση μπορούμε να τραβήξουμε ωραίες λήψεις με το νέο smartphone της Huawei, χωρίς να μπαίνουμε στη διαδικασία σύνθετων ρυθμίσεων.

 

Πρωινή βόλτα στην Παναγία των Παρισίων και στο Σικουάνα

 Από τον υπερευγώνιο στο 50x ζουμ. Οι πρώτες τρεις φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με τους τρεις διαφορετικούς φακούς του P30 Pro, στην κάτω αριστερά έχουμε χρησιμοποιήσει το υβριδικό 10x, ενώ στην τελευταία το ψηφιακό 50x. Παρά τον ψηφιακό θόρυβο της τελευταίας είναι εντυπωσιακό ότι η συσκευή μας δίνει λεπτομέρειες που ίσως και το ανθρώπινο μάτι να μην αντιλαμβάνεται. Στις βραδινές ώρες η λήψη στο 50x θέλει οπωσδήποτε μια σταθερή βάση για να τοποθετήσουμε τη συσκευή.  

 Η αριστερή φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο εσωτερικό της Παναγίας των Παρισίων με την περισκοπική κάμερα με το ζουμ 5x. Είναι εντυπωσιακό ότι και στις δύσκολες φωτιστικές συνθήκες βλέπουμε καλές λεπτομέρειες. Η δεύτερη έχει τραβηχτεί με τον στάνταρ φακό για να δούμε το δυναμικό εύρος, αφού το πάνω μέρος του καρέ είναι φωτισμένο και το κάτω υποφωτισμένο (στη μεγέθυνση μπορείτε να διακρίνετε κανονικά και τα γράμματα).

 Πρωινές λήψεις με τον υπερευγώνιο. Βλέπουμε ότι έχει ωραίο κοντράστ και καλή απόδοση χρωμάτων.

Στις επόμενες ημέρες θα επανέλθουμε με αναλυτικό review του Huawei P30 Pro και περισσότερες φωτογραφίες, από την Αθήνα αυτή τη φορά. 

HUAWEI P30 PRO,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,SMARTPHONES,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home