Αποθήκευσε Online και μοίρασε αρχεία στους φίλους σου

kostas-kun @ 15.09.2010
Αποθήκευσε Online και μοίρασε αρχεία στους φίλους σου

Θέλεις να μοιραστείς ένα αρχείο με φίλους αλλά είναι πολύ μεγάλο για να το στείλεις με mail ή από το Messenger; Η λύση στο πρόβλημα σου είναι τα File Hosting Sites. Εκτός από το γνωστό Rapidshare υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές με περισσότερα Free προνόμια.

 

www.megaupload.com

Με την δωρεάν εγγραφή παίρνεις 200 GB με File Manager, Toolbar για πιο εύχρηστη και πιο γρήγορη μεταφορά αρχείων, μικρότερο χρόνο αναμονής για το κατέβασμα των αρχείων και δυνατότητα να ξαναρχίσει ο χρήστης να κατεβάζει/ανεβάζει "σπασμένα" αρχεία. Επίσης το URL του αρχείου είναι σχετικά μικρό, οπότε μπορείς να το πεις στους φίλους σου και προφορικά.

 

www.megashares.com

Απλό και σύντομο. Μπορείς να ανεβάσεις μέχρι 10 GB. Μπορεί να είναι ένα αρχείο, πολλά ή ένας φάκελος με αρχεία. Συμπληρώνεις τη φόρμα δίνοντας μια μικρή περιγραφή, διαλέγεις κατηγορία και αν θέλεις να το κατεβάσουν συγκεκριμένα άτομα βάζεις έναν κωδικό. Έτσι το αρχείο σου είναι ασφαλές από αδιάκριτα μάτια. Καλό είναι να συμπληρώσεις το e-mail σου ώστε να έχεις κάπου συγκεντρωμένα τα URLs. Θέλεις να διαγράψεις αυτό που ανέβασες; πως θα το βρεις μετά; Τα αρχεία διαγράφονται μετά από 90 μέρες αν δεν έχουν κατέβει έστω και μία φορά.

 

www.fileserve.com

Οι διαφορές μεταξύ του εγγεγραμένου μέλους με τον ανώνυμο είναι μικρές αλλά θα τις αναφέρουμε. Κερδίζεις 500 GB Online Χώρο αποθήκευσης και έναν File Manager για διευκόλυνση στο ανέβασμα των αρχείων. Σημείωση, εάν δεν κατέβει ένα αρχείο μέσα σε 60 μέρες διαγράφεται αυτόματα, οπότε δώστε λίγη προσοχή. Πιθανόν να υπάρχει ένα όριο στην ταχύτητα που κατεβάζεις και αυτό γιατί δίνουν περισσότερη βαρύτητα στους Premium Users.

 

www.hotfile.com

Μπορείς να ανεβάσεις μέχρι 2 GB, ένα αρχείο αυτή τη φορά αλλά μένει για 90 μέρες μέχρι να διαγραφεί αυτόματα από το σύστημα. Το καλό είνα ότι δεν υπάρχει όριο στην ταχύτητα κατεβάσματος. Όμως, θα πρέπει να περιμένεις 15 λεπτά μέχρι να κατεβάσεις το επόμενο αρχείο. Επίσης τα αρχεία σου μένουν αποθηκευμένα για 90 μέρες μέχρι να διαγραφούν αυτόματα εάν δεν τα έχει κατεβάσει κάποιος. Για περισσότερα προνόμια θα πρέπει να αγοράσεις έναν Premium λογαριασμό.

 

www.filefactory.com

Μέχρι 50 αρχεία από 2 GB το καθένα δεν είναι καθόλου κακό. Διαθέτεις συνολικά 500 GB δωρεάν. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι περιορισμοί όπως 150 MB / Ώρα, δεν μπορείς να κατεβάζεις ταυτόχρονα πάνω από ένα αρχείο και όριο στην ταχύτητα που κατεβάζεις. Βέβαια αν γίνεις μέλος, επί πληρωμή, φεύγουν όλα αυτά που σε καθυστερούν.

COM SITES,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home