Μηνύσεις κατά της Apple για το πείραγμα στα παλιά iPhone

Deasy @ 27.12.2017
Μηνύσεις κατά της Apple για το πείραγμα στα παλιά iPhone

Το δώρο που περίμενε την Apple κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο κάθε άλλο παρά ευπρόσδεκτο ήταν αλλά σίγουρα δεν προκάλεσε και κάποια έκπληξη.

Μετά την δημόσια παραδοχή ότι “πείραζε" τα παλαιότερα μοντέλα iPhone, οι πρώτες μηνύσεις κατατέθηκαν εναντίον της Apple κατηγορώντας την εταιρεία για απάτη και παραπλάνηση των καταναλωτών.

Η εταιρεία παραδέχθηκε πως μείωνε την τάση λειτουργίας της κεντρικής μονάδας στα παλαιότερα μοντέλα ώστε να “ισορροπήσει” τη μειωμένη απόδοση των μπαταριών, η οποία με τη σειρά της οφείλεται στο πέρασμα του χρόνου. Ωραία όλα αυτά, μόνο που η πτώση στην απόδοση της μπαταρίας σε ένα μόνο χρόνο (γιατί για τέτοιο διάστημα μιλάμε) όταν μάλιστα το iPhone είναι εντός εγγύησης -για να μη μιλήσουμε για την Ε.Ε. όπου το ελάχιστο διάστημα εγγύησης ορίζεται στα δύο χρόνια- δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με επεμβάσεις που τελικά ρίχνουν την απόδοση της συσκευής. Λογικά θα έπρεπε οι καταναλωτές να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν με το iPhone τους και, γιατί όχι, να τους δίνεται η δυνατότητα αντικατάστασης της μπαταρίας.

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως τίποτα δεν μένει κρυφό και όπως όλα δείχνουν η Apple θα κληθεί να δώσει αρκετές εξηγήσεις εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών και αυτή η υπόθεση θα κάνει πολλούς στην εταιρεία να νοσταλγήσουν το... antennagate.

IPHONE,APPLE,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home