Τι μπορείς να αποκτήσεις με τα χρήματα που θα κοστίζει το iPhone X

Deasy @ 22.09.2017
Τι μπορείς να αποκτήσεις με τα χρήματα που θα κοστίζει το iPhone X

Κάποιοι από εσάς σβήνουν τις μέρες στο ημερολόγιο περιμένοντας πότε θα έρθει το iPhone X στην Ελλάδα.

Κάποιοι από εσάς κοιτάζετε την επιδότηση που μπορεί να έχετε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με την οποία συνεργάζεστε.

Κάποιοι από εσάς ετοιμάζεστε να σπάσετε τον κουμπαρά σας.

Μέχρι να έρθει η Μεγάλη Στιγμή (για φέτος, γιατί του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε με κάποιο άλλο προϊόν)  κοιτάζουμε τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε αν είχατε τα χρήματα που χρειάζεται ένα iPhone X αλλά δεν είχατε το ίδιο το τηλέφωνο.


Ο μισθός ενός μήνα

Με βάση τα επίσημα στοιχεία ο μέσος μισθός στην Ελλάδα διαμορφώνεται στα 1170 ευρώ, μάλλον θα χρειαστείς να προσθέσεις κάτι για να αποκτήσεις το νέο τηλέφωνο, εφόσον βέβαια είσαι στον μέσο όρο (που για πολλούς μοιάζει σαν να βλέπουν τον ΄Ολυμπο από την Κατερίνη)


Και ένας και δύο και τρεις φοιτητές

Στον Κωτσόβολο, λοιπόν, υπάρχει ένα φοιτητικό πακέτο που περιλαμβάνει κουζινάκι, ψυγείο και πλυντήριο στην τιμή των  380 ευρώ. Με τα χρήματα ενός iPhone X αποκτούν αυτόν τον βασικό εξοπλισμό τρεις νέοι φοιτητές

Πηγή: Κωτσόβολος

 

Ο καλός ο μάγειρας

Αφήνοντας τα ψηφιακά gadget και πηγαίνοντας στην κουζίνα, μπορούμε να πούμε πως ο CookingChef KM096 της Kenwood μπορεί να είναι το αντικείμενο του πόθου για πολλούς ερασιτέχνες ή επαγγελματίες μάγειρες. Το βρίσκουμε στην MediaMarkt με 1.139 ευρώ, που σημαίνει πως μάλλον περισσεύουν χρήματα (σε σχέση με το iPhone X) για να πάρεις αλεύρι, ζάχαρη και γάλα.

Πηγή:Media Markt

 

Να φτιάξουμε το δωμάτιο;

Πήγαμε μέχρι το site της ΙΚΕΑ και επιλέξαμε στην τύχη τρεις διαμορφώσεις για κρεβατοκάμαρα. Θυμάσαι τις τρεις φοιτητικές κουζίνες που λέγαμε πριν; Ε λοιπόν, οι τρεις διαμορφώσεις φοιτητικών δωματίων που επιλέξαμε (εντελώς στην τύχη) κόστιζαν 890 ευρώ, περίσσεψαν δηλαδή αρκετά για να πάμε και σε άλλο δωμάτιο

Πηγή: http://www.ikea.gr

 

Δυο βράδια κάτω από τα 5 αστέρια

Μια deluxe σουίτα στη Μεγάλη Βρετανία (το ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, όχι τη χώρα) κοστίζει 610 ευρώ, σύμφωνα με την τιμή που βρήκαμε στο site, άρα δύο βραδιές πάνε στα 1220 ευρώ. Εσύ διαλέγεις τι έχει περισσότερη σημασία, 48 ώρες σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων ή ένα iPhone X;

Πηγή: http://www.grandebretagne.gr/el/rooms/deluxe-suites

 

Ασφάλεια στους 4 τροχούς

Αν και τα χρήματα που κοστίζει το iPhone X αρκούν για να αποκτήσεις κάποια μεταχειρισμένα αυτοκίνητα (δες το σχετικό θέμα στο gocar.gr) εμείς επιλέξαμε να κατευθυνθούμε προς μια άλλη κατεύθυνση. Αυτήν της ασφάλισης του αυτοκινήτου και απευθυνθήκαμε στην Hellas Direct, στην οποία το μέσο ετήσιο ασφάλιστρο κοστίζει 180 ευρώ. Με άλλα λόγια με τα 1.300 ευρώ μπορείς να ασφαλίσεις το δικό σου, των γονιών σου, των αδερφών σου, του/της φίλου/ης σου και σου μένουν μερικά χρήματα ακόμα. 

Πηγή: Hellas Direct


IPHONE X,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home