Ευχάριστα νέα για την ελληνική Pinnatta

Διαθέσιμο και μέσω Facebook Messenger

Deasy @ 21.05.2015
Ευχάριστα νέα για την ελληνική Pinnatta

Μία από τις πρώτες εφαρμογές που θα γίνουν διαθέσιμες στη νέα πλατφόρμα του Facebook για το Messenger είναι η ελληνική Pinnatta, η οποία ανακοίνωσε σήμερα τη νέα της εφαρμογή “Pinnatta for Messenger”.

Το νέο app είναι διαθέσιμo δωρεάν για συσκευές Android, iPhone αλλά και iPad. Η πρώτη έκδοση προσφέρει στους χρήστες του Facebook messenger μια μεγάλη γκάμα βίντεο-μηνυμάτων και όχι τις διαδραστικές κάρτες, που γνωρίζουμε από την κλασσική έκδοση της εφαρμογής.

Η ενσωμάτωση του Pinnatta στο Facebook Messenger πρακτικά δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Messenger να εμπλουτίσουν τις συζητήσεις τους, αξιοποιώντας τα designs του Pinnatta με ένα μόνο click, ενώ τα Pinnattas αυτά είναι πλέον διαθέσιμα τόσο σε desktop όσο και σε mobile.

Η επόμενη έκδοση αναμένεται άμεσα και θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη βιβλιοθήκη μηνυμάτων και ψηφιακών καρτών, περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης και διαδραστικότητας καθώς και μεγάλη συλλογή από stickers. Η εταιρεία μάλιστα, έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα χρήσης χαρακτήρων της Disney, της Pixar, της Μiramax και της Dreamworks μεταξύ άλλων.

Pinnatta,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,FACEBOOK MESSENGER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home