LG G4: κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου στα 769 ευρώ

LG G4: κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου στα 769 ευρώ

Σε 15 ακριβώς ημέρες θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το νέο smartphone της LG, το G4, όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα από τα στελέχη του ελληνικού γραφείου της κορεάτικης εταιρείας. Στη συνέτευξη Τύπου για το επερχόμενο λανσάρισμα της συσκευής, τα στελέχη της εταιρείας στάθηκαν κατά κύριο λόγο στις φωτογραφικές αλλά και τις σχεδιαστικές ουδετερότητες της συσκευής.

Η κύρια αισθητική διαφοροποίηση του LG G4 αφορά την πίσω όψη που καλύπτεται από αυθεντικό χειροποίητο δέρμα, δημιουργώντας μια πολύ διαφορετική αίσθηση στο χρήστη. Το LG G4 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σ’ αυτήν την έκδοση, ενώ στο πακέτο αγοράς θα υπάρχει και ένα πλαστικό κάλυμμα σε χρυσό χρώμα. Από την παλέτα των 6 διαθέσιμων χρωμάτων στο δέρμα το ελληνικό γραφείο έχει επιλέξει να φέρει το καφέ και το μαύρο, ενδεχομένως και το κόκκινο, ενώ αργότερα οι διαθέσιμες επιλογές μπορεί να εμπλουτιστούν και μετα υπόλοιπα χρώματα ως αξεσουάρ.

Οι φωτογραφικές δυνατότητες του LG G4 είναι τέτοιες που το διαφοροποιούν σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη πρόταση κυκλοφορεί στην αγορά. Μολονότι σαφή εικόνα δεν μπορούμε να έχουμε μέχρι να κρατήσουμε τη συσκευή στα χέρια μας, τα σημεία που αποτελούν ως ένα βαθμό ένα είδος εγγύηση για την ποιότητα των λήψεων είναι: το μεγάλο διάφραγμα του φακού F1.8, η αποθήκευση των λήψεων και σε RAW αρχεία εκτός από JPEG, η δυνατότητα manual ρύθμισης λήψης μιας φωτογραφίας παραμετροποιώντας σημεία, όπως η ταχύτητα του κλείστρου, η ρύθμιση διαφράγματος ή ISO και άλλων, στοιχεία που βοηθούν το χρήστη να πετύχει καλύτερα ή πιο δημιουργικά αποτελέσματα.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής ξεχωρίζουν ο εξαπύρηνος επεξεργαστής, η μνήμη RAM 3GB, η μπροστινή κάμερα ανάλυσης 6 megapixels, η οθόνη Quantum HD των 5,5 ινστών αλλά και η προσφορά της εταιρείας, η οποία με την αγορά της συσκευής προσφέρει 100GB αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το LG G4 διαθέτει και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

To LG G4 θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις 4 Ιουνίου με τιμή τα 769 ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια της περιόδου προπαραγγελίας συνοδεύεται και από εγγύηση ενός χρόνου για τη θραύση της οθόνης.

LG G4,SMARTPHONES,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home