Διαγωνισμός καινοτομίας “StartTelAviv 2015”

Αιτήσεις συμμετοχής έως 05 Ιουνίου 2015.

Deasy @ 06.05.2015
Διαγωνισμός καινοτομίας “StartTelAviv 2015”

Ο θεσμός ενός νέου διαγωνισμού καινοτομίας που απευθύνεται σε νέες επιχειρήσεις με τεχνολογική κατεύθυνση ξεκινάει φέτος και στη χώρα μας. Ο λόγος για το StartTelAviv 2015, που αποτελεί μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ και διοργανώνεται σε επιλεγμένες χώρες του κόσμου. Εκτός της ιρσαληνικής πρεσβείας στη χώρα μας στο διαγωνισμό είναι συνδιοργανωτές και οι ID-CG (IndustryDisruptors –GameChangers).

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ελληνικά τεχνολογικά startups που βρίσκονται σε στάδιο αρχικής χρηματοδότησης και έχουν ήδη αναπτύξει ένα πρωτότυπο προϊόν.Οιενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν συμμετοχή μέχρι τις 5 Ιουνίου 2015 στο “StartTelAviv 2015”. Οι νικητές θα επιλεγούν από τους φιναλίστ σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου στο Ιnnovathens, τον κόμβο τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων στηνΤεχνόπολη.

Η ομάδα που θα αναδειχθεί θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα ταξίδι στο Ισραήλ για να συμμετάσχει στο φεστιβάλ καινοτομίας DLD TelAvivInnovationFestival 2015 που θα λάβει χώρα στις 5-11 Σεπτεμβρίου 2015 στο Τελ Αβίβ και αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο εκπροσώπων στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας στο Ισραήλ όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων, επενδυτικών κεφαλαίων, επενδυτές "άγγελοι" (angelinvestors) καθώς και στελέχη κορυφαίων πολυεθνικών εταιρειών.

STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home