Spotmechanic: πως μια ελληνική startup αλλάζει τον τεχνικό έλεγχο για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Deasy @ 04.05.2015
Spotmechanic: πως μια ελληνική startup αλλάζει τον τεχνικό έλεγχο για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Μια νέα ελληνική εταιρεία και υπηρεσία υπόσχεται τον πιο αξιόπιστο και διαφανή τεχνικό έλεγχο για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, στο χώρο που βρίσκεται το όχημα. Η Spotmechanic είναι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πρώτη και μοναδική υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους αγοραστές και ιδιοκτήτες να αποκτήσουν μια πλήρη 10σέλιδη τεχνική αναφορά για το όχημά τους, μετά από ενδελεχή έλεγχο περισσότερων από 180 σημείων. 

Η διαδικασία για να κλείσει κάποιος ραντεβού για τεχνικό έλεγχο είναι εύκολη και γρήγορη,  αφού μπορεί να γίνει online στο spotmechanic.gr ή τηλεφωνικά στο 2117800708. Ο μηχανικός της spotmechanic φθάνει στο ραντεβού του και μέσα σε μία ώρα και με χρήση του καλύτερου εξειδικευμένου εξοπλισμού παγκοσμίως (ράμπες ανύψωσης, ανιχνευτή πάχους βαφής, μετρητή ελαστικών κ.α.) θα διεξάγει τον τεχνικό έλεγχο 180+ σημείων, καλύπτοντας πλαίσιο, μηχανικά μέρη, πάτωμα, ενεργητική ασφάλεια, φανοποιεία, εσωτερικό, ηλεκτρικά μέρη και test drive. Μετά το πέρας του ελέγχου και σε λιγότερο από 24 ώρες,  ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει στο e-mail του τη μοναδική αναλυτική 10σέλιδη τεχνική αναφορά της αγοράς, με στοιχεία και ευρήματα που θα του επιτρέψουν να πάρει τη σωστή απόφαση για την αγορά ή πώληση του οχήματός του.

Προς το παρόν έλεγχοι διεξάγονται στην Αθήνα και τα προάστιά της, αλλά σύντομα η εταιρία θα δραστηριοποιηθεί σε 4 μεγάλες πόλεις, με στόχο την κάλυψη όλης της Ελλάδας.  

Ανάμεσα στις επιλογές της Spotmechanic είναι και η δυνατότητα επαφής οποιουδήποτε επισκέπτη με κάποιον μηχανικό (Ρώτα ένα μηχανικό μας!) για να υποβάλει κάποιο τεχνικό ερώτημα, απορία ή σχόλιο, χωρίς κανένα απολύτως κόστος.  Επιπλέον, προσφέρεται δυνατότητα δημοσίευσης για τον ιδιοκτήτη του οχήματος της τεχνικής αναφοράς σε όλα τα sites με αγγελίες αυτοκινήτων, ενώ η αγγελία του μπορεί να προωθηθεί δωρεάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας.

SPOTMECHANIC,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home