Να γιατί ένα tablet μπορεί να κοστίζει 979 ευρώ

HP Pro x2 612: ο βασιλιάς

Advertorial @ 28.04.2015
Να γιατί ένα tablet μπορεί να κοστίζει 979 ευρώ

Υβριδικές προτάσεις που συνδυάζουν την άνεση και τα πλεονεκτήματα του tablet, με τις δυνατότητες ενός φορητού υπολογιστή υπάρχουν αρκετές στην αγορά. Όμως είναι λίγες εκείνες που υπόσχονται, ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Να προσφέρουν, δηλαδή, στον καταναλωτή όλα όσα χρειάζεται για να βγάλει εις πέρας κάθε επαγγελματική ή προσωπική ανάγκη και κατά συνέπεια να μην τον οδηγούν στην απόκτηση δύο ξεχωριστών συσκευών. Εδώ λοιπόν έρχεται το HP Pro x2 612, η νέα πρόταση της HP και της ACTIVE Computer Systems S.A., ένα εξαιρετικό 2 σε 1 μηχάνημα. Ένα ολοκληρωμένο notebook που με μια κίνηση μπορεί να μετατραπεί σε ένα πλήρες tablet, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών σε επαγγελματικό ή ψυχαγωγικό επίπεδο. Μάλιστα χάρη στις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει, διαθέτοντας και την απαραίτητη ευελιξία υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κάτοχό του.

HP Pro x2 612: το tablet

Ρίχνοντας μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του HP Pro x2 612 εύκολα  διαπιστώνει κανείς, ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο tablet στην αγορά, που να προσφέρει αντίστοιχες δυνατότητες. Η οθόνη αφής έχει μέγεθος 12,5 ίντσες, προσφέροντας ανάλυση full HD στα 1080p, επιτρέποντας στον κάτοχό της να απολαύσει περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας, χωρίς περιορισμούς. Χάρη στους επεξεργαστές Intel Core i3 και τη RAM των 4GB, διαθέτει την απαραίτητη ισχύ, για να μπορεί να ανταποκρίνεται με άνεση στην εκτέλεση προγραμμάτων υψηλών απαιτήσεων, ενώ η γραφίδα υψηλής ακρίβειας προσθέτει έναν ακόμη πολύ φιλικό τρόπο πλοήγησης, χρήσης και βέβαια δημιουργίας περιεχομένου. Σαν κερασάκι έρχονται τόσο ο SSD αποθηκευτικός χώρος των 128GB, η υποδοχή επέκτασης μνήμης για microSD κάρτες και βέβαια η θύρα USB 3.0. Τέλος, το γνώριμο περιβάλλον του λειτουργικού Windows 8.1 (το HP Pro x2 612 έρχεται με την επαγγελματική έκδοση 64bit) διευκολύνει την εμπειρία του χρήστη, εξασφαλίζοντας συμβατότητα με το σύνολο των αρχείων, που θα χρειαστεί να διαχειριστεί στη συσκευή του. Με μια πρόταση, το HP Pro x2 612 δεν αφήνει ερωτηματικά ως προς την ισχύ, τη μνήμη και βέβαια την διασύνδεσή του με άλλες συσκευές.

HP Pro x2 612: το laptop

Με την απόκτηση του HP Pro x2 612, η HP προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη, να δημιουργήσει έναν πλήρη αποσπώμενο φορητό υπολογιστή άμεσα ή με την πάροδο του χρόνου. Στη διάθεση του χρήστη υπάρχουν δύο προαιρετικά πληκτρολόγια, ένα τροφοδοτούμενο και ένα ταξιδιού. Με το τροφοδοτούμενο πληκτρολόγιο, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μία επιπλέον θύρα USB 3.0 και ακόμα τρεις θύρες: DisplayPort, VGA και RJ45. Επιπλέον, ο καταναλωτής εξασφαλίζει μεγαλύτερη αυτονομία, χάρη στην επιπλέον μπαταρία του docking station, ενώ με το πληκτρολόγιο ταξιδιού ταξιδεύει με το ελάχιστο δυνατό βάρος και παραμένει το ίδιο παραγωγικός κατά τις μετακινήσεις του.

Ιδιαίτερα για τον επαγγελματία καταναλωτή, η HP προσφέρει όλα όσα χρειάζεται, ώστε τα ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησής που διαχειρίζεται, να παραμένουν ασφαλή από οποιαδήποτε πιθανότητα παραβίασης. Τρεις λύσεις, το HP Sure Start, το HP BIOSphere, το HP Client Security 5 αλλά και η προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων του tablet, δεν αφήνουν κάποιο περιθώριο αμφισβήτησης.

Κλείνοντας

Με το HP Pro x2 612, η HP και η ACTIVE προσφέρουν  στον καταναλωτή την ιδανική μετεξέλιξη ενός φορητού υπολογιστή. Ναι, είναι βέβαιο, ότι στη σημερινή εποχή, δεν βγαίνουν εύκολα 979 ευρώ από την τσέπη του καταναλωτή για την απόκτηση ενός laptop, όμως με το Pro x2 612 δεν αγοράζεις μία συσκευή, αλλά δύο στην συσκευασία του ενός. Και τελικά, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να πείσει τον ενδιαφερόμενο.

HP Pro x2 612,TABLETS,HEWLETT PACKARD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home