Sony Xperia Z4: ανακοίνωση σε χαμηλότερους τόνους

Deasy @ 20.04.2015
Sony Xperia Z4: ανακοίνωση σε χαμηλότερους τόνους

Κοιτώντας λίγο πίσω στο πρόσφατο παρελθόν, η Sony συνήθιζε να ανακοινώνει τα μοντέλα-ναυαρχίδες της σειράς Xperia Z εν μέσω μεγάλων events, όπως το Mobile World Congress της Βαρκελώνης ή η IFA στο Βερολίνο. Φέτος όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, με την ιαπωνική εταιρεία να κατεβάζει τους τόνους, ανακοινώνοντας το νέο μοντέλο της σειράς σε μια εκδήλωση στο Τόκιο.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, το Sony Xperia Z4 διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα κορυφαίο smartphone. Οθόνη 5,2 ιντσών 1080 × 1920 pixels, οκταπύρηνος επεξεργαστής, μνήμη RAM 3GB, αποθηκευτικό χώρο 32GB που μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD, κύρια κάμερα 20,7 megapixel, δεύτερη κάμερα 5,1 megapixel με ευρυγώνιο φακό και λειτουργικό Android, έκδοσης 5.0.

Χαρακτηριστικό της αλλαγής πολιτικής της ιαπωνικής εταιρείας είναι ότι στην ανακοίνωση έγινε αναφορά μόνο στην κυκλοφορία της συσκευής στην Ιαπωνία, κάπου μέσα στο καλοκαίρι. Λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες αγορές αλλά και για την τιμή της συσκευής δεν έγιναν γνωστές.

SONY XPERIA Z4,SMARTPHONES,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home