Διαθέσιμες και στην Ελλάδα οι νέες σειρές τηλεοράσεων Samsung SUHD TVs

Deasy @ 01.04.2015
Διαθέσιμες και στην Ελλάδα οι νέες σειρές τηλεοράσεων Samsung SUHD TVs

Ξεκίνησε η διάθεση των νέων τηλεοράσεων SUHD TVs της Samsung, οι οποίες περιλαμβάνουν μοντέλα αποκλειστικά σε πολλές ίντσες και συγκεκριμένα από τις 48 έως και τις 88 και για τις τρεις σειρές. Ειδικότερα, η νέα γενιά τηλεοράσεων αποτελείται από τις σειρές JS9500 (από 65 έως και 88 ίντσες), JS9000 (από 48 έως και 65 ίντσες) και JS8500 (από 48 έως και 65 ίνστες).

Κύρια χαρακτηριστικά των Samsung SUHD τηλεοράσεων είναι η εξαιρετική εικόνα, χάρη σε δύο νέες τεχνολογίες της εταιρείας (nano crystal και peak illuminator), o κυρτός σχεδιασμός, το έξυπνο λειτουργικό σύστημα Tizen με το ανανεωμένο interface και η εύκολη σύνδεσή τους με άλλες συσκευές.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των τηλεοράσεων, τα στελέχη του ελληνικού γραφείου έδωσαν στη δημοσιότητα και στοιχεία σχετικά με το πώς διαμορφώθηκε το τοπίο της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς στο συγκεκριμένο κλάδο. Κύρια τάση είναι η αύξηση στις ίντσες των μοντέλων που πωλούνται στην αγορά, όπου πλέον το μερίδιο αγοράς των τηλεοράσεων άνω των 55 ιντσών είναι παρόμοιο με το μερίδιο αγοράς εκείνων κάτω από τις 32 ίντσες (22% και 25% αντίστοιχα).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο υψηλός ρυθμός υιοθέτησης της τεχνολογίας UHD από τον καταναλωτή, καθώς οι τηλεοράσεις αυτές έφθασαν (στο 4ο τρίμηνο του 2014) να αντιπροσωπεύουν το 38% της συνολικής αξίας των μοντέλων από τις 48 ίντσες και πάνω. Παρατηρώντας μάλιστα τα αντίστοιχα αποτελέσματα στη διάρκεια όλης της χρονιάς παρατηρούμε την προοδευτική πρόοδο, από το 11% στο 1ο τρίμηνο, στο 28% στο 3ο και βέβαια στο 38% στο 4ο. Σχεδόν αντίστοιχη είναι η τάση και στην Ελλάδα, όπου το αντίστοιχο ποσοστό στο τελευταίο τρίμηνο του 2014 έφθασε το 36%.

Περίπου ίδια είναι και η εικόνα και στις κυρτές τηλεοράσεις, με την αξία τους να αγγίζει στο κλείσιμο του έτους το 20% (επίσης επί της συνολικής αξίας των μοντέλων που πωλήθηκαν από τις 48 ίντσες και πάνω).   

SAMSUNG SUHD TV,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home