Internet: στην κορυφή για μια ακόμα φορά η Νότιος Κορέα

H Σουηδία η πιο… γρήγορη χώρα της Ευρώπης.

Deasy @ 01.04.2015
Internet: στην κορυφή για μια ακόμα φορά η Νότιος Κορέα

Για ένα ακόμη τρίμηνο, το 4ο του 2014, η Νότιος Κορέα διατηρήθηκε με μεγάλη διαφορά στην πρώτη θέση στον κόσμο ως προς τη μέση ταχύτητα πλοήγησης στο Internet που απολαμβάνουν οι κάτοικοί της. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Akamai, State of The Internet Report, η Νότιος Κορέα πήρε για μια ακόμη φορά τον τίτλο της χώρας με το ταχύτερο Internet με επίδοση 22,2 Mbps, με το δεύτερο Χονγκ Κονγκ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με αρκετά μεγάλη απόσταση στα 16,8 Mbps.

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στην πρώτη δεκάδα των χωρών συμπεριλαμβάνονται 7 χώρες από την Ευρώπη, με τη Σουηδία να είναι η πιο… γρήγορη από όλες, με ταχύτητες 14,6 Mbps, κερδίζοντας στο… νήμα την Ελβετία που ακολουθεί με 14,5Mbps.

Ως προς τις μεγαλύτερες ταχύτητες που παρατηρούνται, η κατάταξη της κορυφαίας δεκάδας εμφανίζει αρκετές διαφοροποιήσεις, καθώς το Χονγκ Κονγκ βρίσκεται στην κορυφή με 87,7 Mbps και τη Σιγκαπούρη να ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Στη συγκεκριμένη δεκάδα η Ευρώπη εκπροσωπείται από μόλις δύο χώρες, με τη Ρουμανία(! ) να διαθέτει τα ευρωπαϊκά πρωτεία με επίδοση 67 Mbps.

 

AKAMAI,ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home