Startup Grind Athens με τον Philipp Brinkmann της TravelPlanet24

Στις 17 Μαρτίου.

Deasy @ 09.03.2015
Startup Grind Athens με τον Philipp Brinkmann της TravelPlanet24

Ένα πραγματικό success story από τον Ελληνογερμανό επιχειρηματία που βλέπει την εταιρεία του να δραστηριοποιείται σε 39 αγορές σε όλον τον κόσμο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά στο Startup Grind Μαρτίου. Ο λόγος για τον Philipp Brinkman, coFounder & CEO της TravelPlanet24, μιας από τις 10 μεγαλύτερες e-commerce εταιρείες στην Ελλάδα. Μιας εταιρείας που με άρμα τον τουρισμό, έχει καταφέρει μια εντυπωσιακή ανάπτυξη, την εξαγωγή των υπηρεσιών της στο εξωτερικό και βεβαίως μια πολύ μεγάλη χρηματοδότηση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από επενδυτικά σχήματα.

Ο Philipp είναι μισός Έλληνας μισός Γερμανός και έχει γεννηθεί το 1980 κοντά στο Μόναχο. Όταν τελείωσε τις σπουδές του στο Munich Business School και πήρε το πτυχίο του στο International Business Administration το 2005, αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να ιδρύσει με τον Kristof Keim  το travelplanet24.com. Σήμερα ενεργεί ακόμα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Tripsta/travelplanet24.

Η Travelplanet24, ιδρύθηκε το 2005 από τους Philipp Brinkmann και Kristof Keim – δύο νεοεισερχόμενους επιχειρηματίες στην ελληνική αγορά – με όραμα τη δημιουργία μιας εταιρείας που θα ασχολείται με τον Τουρισμό μέσω Διαδικτύου, θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία και θα επιδιώκει τη συνεχή εξέλιξή της. Παρέχοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας διαδικτυακά συστήματα κράτησης εισιτηρίων και πρωτοποριακές web εφαρμογές η TravelPlanet24 έχει στόχο την εδραίωση ενός πρωταγωνιστικού ρόλου στον χώρο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Η εταιρεία έχει γραφεία στο Σύνταγμα,το Βουκουρέστι και στο Σάο Πάολο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 μεγαλύτερα online travel agencies της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα της Ευρώπης.

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ώρα: 6μμ

Χώρος: Innovathens

Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Κρατήσεις Θέσεων

STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,STARTUP GRIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home