3o Startup Grind Athens: τα μυστικά του funding

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου με τον Σπύρο Τραχάνη.

Deasy @ 27.11.2014
3o Startup Grind Athens: τα μυστικά του funding

Αναζητάτε χρηματοδότηση για την startup σας; Αναρωτιέστε τι είναι αυτό που ψάχνουν οι Venture Capitals (VC's) σε μια startup προκειμένου να επενδύσουν; Το 3ο Startup Grind Athens φιλοξενεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 στις 6μμ στο InnovAthens τον Σπύρο Τραχάνη με σκοπό να αποκωδικοποιήσει τα κριτήρια που έχουν οι VC's κατά την επιλογή των επενδύσεων σε startups.

Ο Σπύρος Τραχάνης είναι συνεταίρος στην Odyssey Venture Partners, εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών με έδρα την Αθήνα και το Silicon Valley και η οποία εστιάζει την επενδυτική της δραστηριότητα σε νέες επιχειρήσεις πληροφορικής-επικοινωνιών με διεθνείς προοπτικές. Ο κύριος Τραχάνης δραστηριοποιείται στο χώρο του Venture Capital από το 1999 έχοντας στο παρελθόν εργαστεί για εταιρείες όπως η NBGI και η Global Finance.

Για τη συμμετοχή σας στο 3ο Startup Grind Athens μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια εδώ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν τετ-α-τετ με τον Σπύρο Τραχάνη και να του απευθύνουν άμεσα τα ερωτήματα τους μέσα από μια ανοιχτή συζήτηση που θα γεννήσει χρήσιμα συμπεράσματα

STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home