Ανοίγει κατάστημα στην 5η λεωφόρο η Microsoft

Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Νέα Υόρκη.

Deasy @ 29.09.2014
Ανοίγει κατάστημα στην 5η λεωφόρο η Microsoft
Φωτογραφία από το κατάστημα της Microsoft στην Βοστώνη.

Σε κάτι πολύ περισσότερο από ένα σημείο πώλησης των κινητών της τηλεφώνων Lumia και της σειράς tablet Surface θέλει να μετατρέψει το πρώτο της κατάστημα στη Νέα Υόρκη η Microsoft, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία σήμερα.

Όταν θα ανοίξει το νέο κατάστημα της Microsoft θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της αλυσίδας που αριθμεί περισσότερα από 104 σημεία σε ΗΠΑ, Καναδά και Πόρτο Ρίκο, κανένα όμως εκ των οποίων στη Νέα Υόρκη. Η αμερικάνικη εταιρεία θέλει να μετατρέψει, όπως δηλώνει, τον νέο χώρο σε ένα σημείο που ο επισκέπτης θα λαμβάνει πολύ περισσότερες εμπειρίες από την παραλαβή της συσκευής του και θα έρχεται πιο κοντά με τη μάρκα, παραπέμπτοντας βέβαια στη μεγάλη αντίπαλό της την Apple και την αντίστοιχη φιλοσοφία της στα δικά της καταστήματα.

Μάλιστα, ο χώρος στην πολυσύχναστη 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης βρίσκεται μόλις πέντε οικοδομικά τετράγωνα από το κεντρικό κατάστημα της μεγάλης αντιπάλου της. Μέχρι πρότινως στον αριθμό 677 της 5ης λεωφόρου (όπου θα ανοίξει η Microsoft τη "ναυαρχίδα" της) λειτουργούσε το κατάστημα της γνωστής ιταλικής εταιρείας Fendi, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από την υπηρεσία Google Earth.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρόνο που θα ανοίξει το κατάστημα δεν έγιναν γνωστές.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home