Δεύτερος κύκλος αιτήσεων του 2014 για ένταξη στο δίκτυο της Endeavor

Θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου

Deasy @ 23.09.2014
Δεύτερος κύκλος αιτήσεων του 2014 για ένταξη στο δίκτυο της Endeavor

Τους επόμενους επιχειρηματίες από την Ελλάδα που θα ενταχθούν στο δίκτυό της με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους, αναζητά η Endeavor. Η διαδικασία αιτήσεων ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου.

Προϋποθέσεις για όσες επιχειρήσεις υποβάλλουν αιτήσεις είναι να παρουσιάζουν οικονομική δραστηριότητα με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 300.000 ευρώ, να βασίζονται σε ένα στέρεο επιχειρηματικό μοντέλο, με σημαντική προοπτική ανάπτυξης και να απαρτίζονται από ανθρώπους με πάθος και ενθουσιασμό.

Στην Ελλάδα έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο εταιρείες με σημαντική παρουσία στον κλάδο τους και ισχυρή ανάπτυξη, όπως η Hellas Direct, η Papadimitriou, η HotelBrain, η  Insurance Market και η ERGON. Οι εταιρείες αυτές έχουν κατά μέσο όρο παρουσιάσει αύξηση στον τζίρο και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας άνω του 50% από την ένταξή τους στο δίκτυο της Endeavor.

Η αξιολόγηση και επιλογή γίνεται μέσω μιας πολυδιάστατης διαδικασίας, που περιλαμβάνει μια σειρά συνεντεύξεων με μέλη του δικτύου Endeavor σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και κορυφώνεται στα διεθνή πάνελ επιλογής (International Selection Panels), που διεξάγονται πέντε φορές ετησίως σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους από mentors και συνεργάτες της Endeavor, έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση μέσω της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα και στο διεθνές δίκτυο κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών. Επιπλέον, αξιοποιούν τη συνεργασία της Endeavor με πανεπιστήμια και επιχειρήσεις διεθνώς για καλύτερη στελέχωση των εταιρειών τους και ανάπτυξη ταλέντων.

Με αυτόν τον τρόπο, αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Από το 1997, έχουν επιλεγεί περισσότεροι από 900 επιχειρηματίες από την Endeavor σε Λατινική Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Νότιο Αφρική, Μέση Ανατολή και Τουρκία, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 400,000 θέσεις εργασίας και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $6.5 δισ. το 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στο website της Endeavor Greece μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ENDEAVOR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home