Νέο 13άρι Chromebook από την Toshiba

Deasy @ 18.09.2014
Νέο 13άρι Chromebook από την Toshiba

Το Chromebook 2 – ένα νέο, 13.3 ιντσών, Chromebook, παρουσίασε η Toshiba. Το καινούργιο μοντέλο της εταιρείας προσφέρει την επιλογή Full HD IPS ή μη ανακλαστικής HD οθόνης, αλλά και στερεοφωνικών ηχείων Skullcandy, τα οποία είναι κρυμμένα κάτω από το πληκτρολόγιο.  

To Chromebook 2 διαθέτει λεπτό σχεδιασμό, βάρος μόλις 1.35 κιλά, ενώ η αυτονομία της μπαταρίας του φθάνει 11.5 ώρες. Ανάμεσα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, συμπεριλαμβάνονται ο επεξεργαστής Intel Celeron, η μνήμη RAM στα 2 ή 4GB, η HD webcam, η διαθέσιμη χωρητικότητα 100 GB δωρεάν στο cloud, τα οποία αποθηκεύονται αυτόματα και συγχρονίζονται μέσω προεγκατεστημένου Google Drive.

Μέρος της υπηρεσίας Google Drive, είναι και η δυνατότητα χρήσης Google Docs που διευκολύνουν την επεξεργασία, διανομή και χρήση αρχείων online καθώς επίσης και η πρόσβαση σε προεγκατεστημένα Google apps ή μέσω Chrome Web Store. Ο συγχρονισμός και η διανομή αρχείων μεταξύ φορητών συσκευών είναι επίσης εύκολη υπόθεση, αφού το Chromebook είναι συμβατό με Android τηλέφωνα.

Το Chromebook 2 της Toshiba θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2015.

TOSHIBA CHROMEBOOK 2,LAPTOP,TOSHIBA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home