Convibo: όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα

Deasy @ 10.09.2014
Convibo: όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα

Σε μια διαφορετική προσέγγιση για τις online αγορές έχει καταλήξει ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου του Warwick, στην οποία συμμετέχει και ένας Έλληνας. Ο λόγος για το Convibo, ένα online κατάστημα στο οποίο ο πελάτης έχει την δυνατότητα να διαλέξει προϊόντα από διαφορετικά σουπερμάρκετ και συνοικιακά καταστήματα τροφίμων τα οποία τα παραλαμβάνει στον ελεύθερό του χρόνο από ειδικά διαμορφωμένες θυρίδες­ψυγεία. Η παράδοση όλων των προϊόντων γίνεται την ίδια ημέρα και δεν υπάρχει ελάχιστο όριο αγορών.

Το Convibo βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο από τις αρχές Ιουνίου και είναι διαθέσιμο μόνο σε φοιτητές οι οποίοι διαμένουν στην πανεπιστημιούπολη. Σύμφωνα με την ομάδα των φοιτητών που βρίσκεται πίσω από την υλοποίησή του, η αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει είναι θετική, ενώ η εβδομαδιαία αύξηση των πελατών ανέρχεται στο 30%.

Το συγκεκριμένο start­up γεννήθηκε από τρεις συμφοιτητές, τους Τάκη Μαλαβέτα, Gregor Tschurtschenthaler και Christian Lerke, έπειτα από την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού τους τίτλου «MSc in Innovation & Entrepreneurship» στο Warwick Manufacturing Group.

Τα σχέδια των ανθρώπων της Convibo είναι να αναπτύξουν το μοντέλο και εκτός πανεπιστημίου.

CONVIBO,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,STARTUPS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home