Πληρωμές μέσω κινητού με το iPhone 6

Deasy @ 01.09.2014
Πληρωμές μέσω κινητού με το iPhone 6

Καθώς μετράμε ήδη αντίστροφα από την 9η Σεπτεμβρίου, την ημέρα που αναμένεται η Apple να ανακοινώσει το επόμενο (επόμενα;) iPhone, ο πυρετός της ειδησεογραφίας (ή φημολογίας αν προτιμάτε) ανεβαίνει διαρκώς.

Οι τελευταίες ειδήσεις που προέρχονται τόσο από το Bloomberg όσο και από το Recode θέλουν την Apple να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την Visa, τη Mastercard αλλά και την American Express ώστε το iPhone 6 να προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμών στους κατόχους του.

Η υλοποίηση των πληρωμών, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα είναι εφικτή με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας NFC, μια εξέλιξη που εφόσον πραγματοποιηθεί θα αποτελεί μια σημαντική υποχώρηση της αμερικάνικης εταιρείας, καθώς απέφευγε να την υιοθετήσει στα προηγούμενα μοντέλα της. Ταυτόχρονα, στην επιβεβαίωση και ταυτοποίηση των στοιχείων των χρηστών για τις πληρωμές, σημαντικό ρόλο θα έχει και ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος, που έχει ήδη από πέρυσι ενσωματώσει η Apple στο iPhone 5S.

Στο μεταξύ το Recode σε μια ξεχωριστή αναφορά του κάνει λόγο ότι το φημολογούμενο έξυπνο ρολόι της Apple, η ανακοίνωση του οποίου αναμένεται και αυτή να γίνει την 9η Σεπτεμβρίου θα κοστίζει κοντά στα 400 δολάρια. Θα είναι δηλαδή σημαντικά πιο ακριβό τόσο από το Galaxy Gear 2 όσο και από άλλες ανταγωνιστικές προτάσεις.   

IPHONE 6,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home