Pockee: η πρώτη εφαρμογή με κουπόνια σούπερ μάρκετ για το smartphone

Deasy @ 20.08.2014

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο τα χάρτινα κουπόνια για σούπερ μάρκετ που εντοπίζαμε συνήθως σε εφημερίδες. Μια νέα εφαρμογή, το Pockee φαίνεται ότι ανατρέπει αυτή την νόρμα, προσφέροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα κουπόνια επιστροφής μετρητών για το super market, αποκλειστικά μέσω του smartphone του καταναλωτή. Με το Pockee, ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να συλλέξει ή να εκτυπώσει χάρτινα κουπόνια και κάρτες, απλώς κατεβάζει την δωρεάν εφαρμογή στο κινητό του και άμεσα βλέπει μια ποικιλία από κουπόνια που είναι διαθέσιμα προς εξαργύρωση.

Το Pockee διαφέρει από τα κλασσικά κουπόνια που έχουμε συνηθίσει. Η έκπτωση των Pockee κουπονιών δεν αφαιρείται στο ταμείο του super market, αντίθετα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του καταναλωτή, ώστε να έχει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμη και την πρώτη, δοκιμαστική περίοδο, ένας καταναλωτής θα μπορεί να εξοικονομήσει πάνω από 30 ευρώ σε αγορές που κάνει για προϊόντα που μπαίνουν συχνά στο καλάθι του super market (π.χ. λάδι, μακαρόνια, φέτα, μπύρες κτλ.). Ενδεικτικά κάποιες από τις μάρκες που ήδη διαθέτουν κουπόνια μέσω του Pockee είναι: Amstel, Barilla, Kellogg’s, Μινέρβα, Misko, Χωριό, Pringles και άλλες.

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στα App stores (Android & iOS), ενώ οι καταναλωτές που θα την κατεβάσουν μπορoύν άμεσα να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους στα καταστήματα που συνεργάζονται με το Pockee.

Pockee,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,MOBILE APPLICATION,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home