Μαθήματα συμπεριφοράς προς τα παιδιά από τον Richard Branson

O πολυμήχανος ιδρυτής της Virgin σε ρόλο παιδαγωγού.

Deasy @ 28.07.2014
Μαθήματα συμπεριφοράς προς τα παιδιά από τον Richard Branson

«Τα παιδιά είναι σαν σφουγγάρια και απορροφούν όλα όσα τους λέμε και κάνουμε. Οι πράξεις και οι λέξεις μας μπορούν να επηρεάσουν και να εμπνεύσουν τα νεανικά τους μυαλά και τελικά το μέλλον τους.» Με αυτές τις δύο προτάσεις ο πολυμήχανος Richard Branson σε ένα προσωπικό post του στο Linkedin αναφέρεται στη σημασία που έχει οι γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά και να επιδρούν θετικά πάνω τους.

Χρησιμοποιώντας το παράδειγμα μιας νέας κοπέλας που πλέον εργάζεται στην Virgin Galactic (την εταιρεία διαστήματος του ομίλου Virgin) και η οποία πριν από 10 χρόνια είχε παρακολουθήσει με τους γονείς της την πρώτη επιτυχημένη εκτόξευση του SpaceShipOne, ο Richard Branson προτρέπει γονείς και παιδαγωγούς να εκθέτουν σε ευκαιρίες και να υποστηρίζουν τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους, ακόμα και αν αυτοί φαντάζουν ως ακατόρθωτοι. Να τα καθοδηγούν με παραδείγματα ώστε να αγγίξουν τις δυνητικές τους προοπτικές.

Λόγια που αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχονται από έναν άνθρωπο που στην καριέρα και τα επαγγελματικά του βήματα κινήθηκε ενάντια στις προβλέψεις των «ειδικών» και των αναλυτών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,RICHARD BRANSON,VIRGIN,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home