Ξεκίνησε η διάθεση του Huawei Ascend P7

Deasy @ 09.07.2014

Διαθέσιμο ήδη στο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ και της Wind είναι το νέο smartphone της Huawei, Ascend P7. Η καινούργια πρόταση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα λανσαρίσματα της Huawei για το 2014, συνδυάζοντας πάρα πολύ καλές επιδόσεις αλλά και ιδιαίτερα προσεγμένο σχεδιασμό και έρχεται να αντικαταστήσει τον προκάτοχό της, Ascend P6.

Το Ascend P7 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης full HD, πολύ ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 2GB και αποθηκευτικό χώρο 16GB. Πολύ καλές είναι και οι φωτογραφικές επιδόσεις του, καθώς έρχεται εξοπλισμένο με εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 8 megapixels με δυνατότητα λήψης ακόμα και πανοραμικών λήψεων (άρα και selfies). Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να χωρέσουμε στις φωτογραφίες μας περισσότερο φόντο στα αυτοπορτραίτα μας. Η οπίσθια κάμερα προσφέρει ανάλυση 13 megapixels και αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης ανάλογα με τις φωτιστικές συνθήκες του περιβάλλοντος.

Το Ascend P7 υποστηρίζει δίκτυα LTE, ενώ έρχεται με λειτουργικό έκδοσης Android KitKat. H τιμή διάθεσης της συσκευής φθάνει τα 399 ευρώ, ενώ το λανσάρισμά της συνδυάστηκε με μια βραδινή εκδήλωση προς τιμήν των συνεργατών της εταιρείας και εκπροσώπων Τύπου.

HUAWEI ASCEND P7,SMARTPHONES,ANDROID,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home