Ασύρματα ακουστικά με ήχο surround 9,1 καναλιών από τη Sony

Deasy @ 16.04.2014
Ασύρματα ακουστικά με ήχο surround 9,1 καναλιών από τη Sony

Αν είσαι λάτρης του καλού ήχου, αν στις ταινίες που παρακολουθείς στο σπίτι θες εμπειρία ήχου αντίστοιχης της κινηματογραφικής αίθουσας, χωρίς να ενοχλείς την υπόλοιπη οικογένεια, ρίξε μια ματιά στα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony, MDR-HW700DS.

Τα νέα ακουστικά προσφέρουν εξαιρετικό surround ψηφιακό ήχο 9,1 καναλιών, ενώ μια σειρά εφέ επιτρέπουν τη βελτίωση της ποιότητας ακρόασης των ταινιών, των παιχνιδιών, των ειδήσεων και των εκπομπών. Επιπλέον, η νέα λειτουργία Cinema (που δημιουργήθηκε με την εξειδικευμένη εμπειρία του βραβευμένου με Όσκαρ, Tom McCarthy, Supervising Sound Editor της Sony Pictures Entertainment) αναπαράγει την αίσθηση της κινηματογραφικής αίθουσας.

Η αποκλειστική τεχνολογία Virtualphones Technology (VPT) της Sony, αναπαράγει το soundstage των πολυκάναλων ηχείων για να δημιουργήσει έναν ακουστικό χώρο με ραφιναρισμένο και αυθεντικό ήχο surround που σας καθηλώνει. Εκτός από το ηχείο surround 5,1 καναλιών, διαθέτει πίσω ηχεία surround (2 καναλιών) και ηχεία front-high (2 καναλιών) για ήχο surround 9,1 καναλιών, ο οποίος αποδίδει μια ρεαλιστική και εκφραστική ακουστική εμπειρία, η οποία σας περιβάλλει με κατευθύνσεις τριών διαστάσεων, ώστε να νιώθετε σαν να περνάτε στην εικονική πραγματικότητα, από το σπίτι σας.

Οι διαθέσιμες βελτιωμένες λειτουργίες εφέ Cinema, Game και Voice, παρέχουν εντελώς νέες δυνατότητες απόλαυσης μιας ρεαλιστικής εμπειρίας ψυχαγωγίας. Η λειτουργία Cinema προσφέρει αυθεντικό κινηματογραφικό ήχο και εικονικό ήχο arena, βάσει της ανάλυσης των αναγνωρισμένων σταδίων μιξαρίσματος, που ακολουθούνται στην παραγωγή μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών. Η ειδική λειτουργία Game, η οποία δημιουργήθηκε για οπαδούς του gaming, αναπαράγει ένα ακριβές ηχητικό πεδίο, που αναπτύχθηκε χάρη στην εμπειρία των μηχανικών ήχου της Sony Computer Entertainment Inc., και συνδυάζει τον πολυεπίπεδο ήχο των παιχνιδιών με καθαρό voice audio, για να σας προσφέρει μεγαλύτερη ένταση. Με αυτήν τη λειτουργία, το gaming παίρνει άλλες διαστάσεις και ζωντανεύει μέσα από την παραμετροποίηση ήχου και την εξισορροπημένη απόδοση των δεξιών και αριστερών καναλιών. Η λειτουργία εφέ Voice βελτιώνει την καθαρότητα του λόγου και κάνει την παρακολούθηση των τηλεοπτικών εκπομπών πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Η νέα σειρά ασύρματων ακουστικών οικιακής ψυχαγωγίας της Sony περιλαμβάνει και τα MDR-HW300K, με την ψηφιακή ασύρματη μετάδοση χωρίς συμπίεση, αλλά και τα MDR-RF811RK, που είναι ασύρματα ακουστικά για αρχαρίους με διάρκεια ζωής της μπαταρίας 28 ωρών.

Τα νέα ασύρματα ακουστικά MDR-HW700DS, MDR-HW300K και MDR-RF811RK, από τη Sony, είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Απρίλιο του 2014.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home