Προϊόντα και υπηρεσίες Wind από τα κατάστηματα Public, Multirama και Getitnow.gr

Στρατηγική συνεργασία της Wind Ελλάς με τον Όμιλο Εταιριών Πάνου Γερμανού

Deasy @ 12.09.2012
Προϊόντα και υπηρεσίες Wind από τα κατάστηματα Public, Multirama και Getitnow.gr

Στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας προχώρησαν η Wind Ελλάς και ο Όμιλος Εταιριών Πάνου Γερμανού, όπως ανακοίνωσαν σήμερα σε σχετική συνέντευξη Τύπου.  Η συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ των δυο πλευρών έχει ορίζοντα 15ετίας και αφορά στην αποκλειστική διάθεση του συνόλου των υπηρεσιών κινητής, σταθερής και Internet της Wind από το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου Π. Γερμανού (Public, Multirama, Getitnow.gr). Παράλληλα, προβλέπει τη μετοχική συμμετοχή του Ομίλου Εταιριών Πάνου Γερμανού στη Wind Ελλάς, «επισφραγίζοντας τη μακροχρόνια αμοιβαία δέσμευση στην επίτευξη του κοινού αναπτυξιακού στόχου», όπως γίνεται λόγος στην επίσημη ανακοίνωση.

Η μετοχική συμμετοχή του Ομίλου Π. Γερμανού στη Wind Ελλάς θα πραγματοποιηθεί στη βάση συγκεκριμένων στόχων συνδέσεων και τζίρου. Το ποσοστό συμμετοχής, κατόπιν επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί, ορίζεται ότι θα φτάσει κλιμακωτά στο μέγιστο 10% κατά τα τέσσερα πρώτα έτη, (2013-2016), της 15ετούς συνεργασίας των δύο εταιριών.

Στη συνέντευξη Τύπου έγινε λόγος για τα οφέλη που θα προσφέρει αυτή η συμφωνία και στις δύο πλευρές αλλά και τον τελικό καταναλωτή. Από τη μία πλευρά, ενισχύεται το δίκτυο καταστημάτων που θα προσφέρουν προϊόντα και λύσεις Wind, ενώ παράλληλα το ίδιο θα συμβεί και με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας μέσα από τις συνέργιες και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας που θα προκύψουν. Από την άλλη πλευρά, ο όμιλος εταιρειών Π. Γερμανός εμπλουτίζει τις προϊοντικές κατηγορίες, μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους επισκέπτες του.  

Τέλος, ο Όμιλος του Π. Γερμανού προχώρησε στη δημιουργία 100 νέων θέσεων εργασίας στο πλαίσιο της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους επισκέπτες του δικτύου καταστημάτων του.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home