Ανάμεικτα συναισθήματα για το Siri

Deasy @ 27.03.2012
Ανάμεικτα συναισθήματα για το Siri

Μόλις το 55% των κατόχων iPhone 4S δηλώνει ικανοποιημένο από τη λειτουργία Siri του τηλεφώνου τους,  σύμφωνα με έρευνα της Parks Associates.

Η έρευνα βασίστηκε σε ένα -ενδεχομένως μικρό- δείγμα 482 κατόχου του πιο πρόσφατου smartphone της Apple  και το ένα τρίτο εξ αυτών δηλώνει πως έχει χρησιμοποιήσει το Siri για τηλεφωνικές κλήσεις ("Siri πάρε μου τον Τζον"), να πραγματοποιήσει μια αναζήτηση στο Internet ("Siri τι είναι η οικονομική κρίση;") ή να υπαγορεύσει ένα γραπτό μήνυμα.

Μειονότητα, αλλά διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό καθώς βρίσκεται στην περιοχή του 30-35%, αποτελούν εκείνοι που λένε πως δεν θα χρησιμοποιούσαν την τεχνολογία φωνής του τηλεφώνου τους για να κανονίσουν μια συνάντηση ή να επιλέξουν τραγούδια. 

Σε αντίθεση με όσα θέλουν να δείξουν οι διαφημίσεις όπου σχεδόν ευτυχείς άνθρωποι ζουν με το iPhone 4S και το Siri, μόλις το 55% των συμμετεχόντων στην έρευνα δηλώνει ικανοποιημένο από την υπηρεσία, ενώ σχεδόν 1 στους 10 απαντάει πως είναι δυσαρεστημένος. Το υπόλοιπο 35% μάλλον βρίσκεται κάπου στη μέση αλλά σίγουρα δεν είναι ενθουσιασμένο.  Τα καλά νέα; Το 37% δηλώνει πως θα ήθελε να δει την εφαρμογή μιας τεχνολογίας όπως το Siri στην τηλεόρασή του

APPLE,IPHONE,ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home