Ραδιόφωνο στο smartphone

(σχέση αγάπης)

Deasy @ 21.02.2012
Ραδιόφωνο στο smartphone

Τη δυνατότητα να ακούν τους αγαπημένους τους ελληνικούς σταθμούς από το κινητό παρέχει στους χρήστες Smartphones η Wind με τη νέα εφαρμογή «WIND Radios». Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν τόσο στο App Store όσο και στο Android Market και είναι συμβατή με Smartphones με λειτουργικό Android 2.2 και πάνω.

Το «Wind Radios» είναι μία ιδανική εφαρμογή για την ακρόαση αποκλειστικά ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών καθώς παρέχει πληροφορίες και πρόσβαση στο live stream εκατοντάδων σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από το κινητό του, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει από μια μεγάλη λίστα το σταθμό που τον ενδιαφέρει, να ακούσει ζωντανά το πρόγραμμα του και ταυτόχρονα να ηχογραφήσει το σταθμό και να τον προσθέσει στη λίστα αγαπημένων για εύκολη πρόσβαση.

Επιπλέον σημαντικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η κατηγοριοποίηση των σταθμών ανά περιοχή, η αυτόματη εύρεση σταθμών με βάση τη θέση της συσκευής, η δυνατότητα αναπαραγωγής στο παρασκήνιο χωρίς να είναι ανοικτή η εφαρμογή (multitasking background play), καθώς και η εγγραφή του radio stream.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home