Άκρως ανταγωνιστικό το OTE TV

Από τα 14,90 ευρώ θα ξεκινά το κόστος για τη δορυφορική συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα του ΟΤΕ

Άκρως ανταγωνιστικό το OTE TV

Προσιτές τιμές θα μπορούσε να είναι το μότο του ΟΤΕ όσον αφορά το κόστος πρόσβασης στη δορυφορική συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα του, καθώς οι ενδείξεις είναι πως το κόστος θα ξεκινά από τα 14,90 ευρώ το μήνα, ενώ ακόμη και το πλήρες πακέτο δεν θα είναι πολύ πιο ακριβό. Η εμπορική διάθεση πιθανότατα ξεκινά αύριο (σήμερα ξεκίνησε η διαφήμισή του στην τηλεόραση), χωρίς, όμως, αυτό να είναι 100% βέβαιο, καθώς στον ΟΤΕ δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο οι αναβολές της τελευταίας στιγμής.

Σήμερα έκανε την εμφάνιση της η επίσημη ιστοσελίδα της πλατφόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση otetv.ote.gr, η οποία λειτούργησε κάποιες ώρες για να μην είναι προσβάσιμη στη συνέχεια.
Από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα προκύπτει ότι θα υπάρχουν δύο πακέτα: το family pack και το full pack. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το full pack έχει και τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV.

Για τους πελάτες του ΟΤΕ και για την περίοδο της προσφοράς, το κόστος του family pack θα είναι 14,90 ευρώ το μήνα (16,90 ευρώ είναι η τιμή χωρίς προσφορά), ενώ εκείνο του full pack είναι στα 19,90 ευρώ το μήνα (22,90 ευρώ εκτός προσφοράς). Για τους πελάτες που δεν είναι κάτοχοι οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ, το family pack είναι 18,63 ευρώ το μήνα με την προσφορά και 21,13 ευρώ εκτός προσφοράς, ενώ στο full pack είναι 24,88 ευρώ και 28 ευρώ αντίστοιχα.

Επίσης, υπάρχει και το Adult Pack (με... προφανές περιεχόμενο), το μηνιαίο κόστος του οποίου είναι 6 ευρώ.

Για το OTE TV Μέσω Δορυφόρου απαιτείται δορυφορική κεραία, το κόστος της οποίας είναι 55 ευρώ, ενώ το κόστος εγκατάστασης θα είναι περίπου 60 ευρώ. Ο ειδικός αποκωδικοποιητής κοστίζει 120 ευρώ.

Σημειωτέον πως το Conn-x TV, το πακέτο IPTV του ΟΤΕ για ADSL συνδέσεις, αλλάζει όνομα και θα ονομάζεται πλέον OTE TV Μέσω Conn-x. Οι τιμές είναι ίδιες με εκείνες του ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου, αν και υπάρχουν διαφορές. Στη δορυφορική πλατφόρμα υπάρχουν διαθέσιμα και κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια, που δεν υπάρχουν στην “επίγεια” πλατφόρμα. Από την άλλη στο OTE TV Μέσω Conn-X, υπάρχουν διαθέσιμες διαδραστικές υπηρεσίες όπως το OTE Club On Demand (με κόστος 5 ευρώ το μήνα) και η δυνατότητα ενοικίασης ταινίας στο OTE Cinema On Demand (1-4,5 ευρώ ανά ταινία).

 

OTE TV,ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,CONN-X,OTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home